Hjem » Hjem & fritid »  Reis trygt med taxi-app

Reis trygt med taxi-app

Taxi-appen Click A Taxi ble denne uken lansert i Storbritannia & Irland, og er med det taxi-appen med størst utstrekning i verden. Siden lanseringen høsten 2011 har appen blitt lastet ned mer en 75.000 ganger.

I Norge har taxi-appen i løpet av sine 3 første uker vært inne på topplisten over nedlastede apper. Allerede 2 uker etter lansering i Norge er appen lastet ned flere ganger enn den ble I løpet av de tre første månedene den var tilgjengelig i Sverige. Hvert 10 minutt lastes nå appen ned et sted i Norge, og antall bestillinger igjennom appen dobles uke for uke.

Verdensdekkende app i 2012

- Nå fokuserer vi på videre ekspansjon og sikter mot å bli den første taxi-appen som dekker alle de store byene i verden. Når du er ute og reiser kan du slappe av og lene deg tilbake, appen skaffer deg en taxi fra et trygt og seriøst taxiselskap i stadig flere byer, sier Nordisk markedssjef, Jostein Pedersen.
Markedssjefen er selv Norsk og en av utviklerne bak appen, han gleder seg over at de har lyktes med å utvikle en tjeneste som i løpet av 2012 kan benyttes i store deler av verden. Appen gir nå adgang til 254 taxiselskaper i Storbritannia, Irland og Skandinavia. Dette er første skritt i en global utrulling. Innen utgangen av 2012 vil hele Vest Europa, USA og Sør-Amerika være dekket av appen. Reisende kan ved hjelp av få tastetrykk bestille en taxi hvor som helst og når som helst.

Click A Taxi:

· Tilgjengelig til iPhone, Android, Windows Phone telefoner 
· Er lastet ned over 75.000 ganger 
· Gratis å laste ned og benytte 
· Fungerer i hele Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia 
· Garanterer for en trygg reise med forhåndsutvalgte selskaper 
· Live oppdateringer via push notifikasjoner om status på taxi bestillingen

Følg på Facebook.
Besøk hjemmesiden til Click A Taxi.