Hjem » Sandnes »  Regionens største utvalg

Regionens største utvalg

Kjøkkenbutikken Studio Sigdal har akkurat flyttet inn i nye lokaler på Forus og har samtidig tredoblet butikkutstillingene sine.

I 2020park ved Leos Lekeland og Coop Obs Bygg på Forus finner du det nye lokalet til Studio Sigdal. De har ikke vært der mer enn noen uker og både de ansatte og kundene er svært fornøyd med den nye butikken. Butikken har bare flyttet 200 meter, men lokalet de har nå er 800 kvadratmeter større.
– Vi får vist mye mer av hva vi har nå enn det vi fikk gjort tidligere. Det er en ganske stor overgang å flytte til en så stor butikk, men nå får vi vist hele sortimentet vårt og det synes vi er stas, sier Kristian Melbo Knutsen, daglig leder hos Studio Sigdal.

Bredt sortiment

Før hadde butikken 12 ulike utstillinger, men nå som de har større plass har de økt det til 36. Kjøkkenet kan leveres i hvilken farge du ønsker. Kjøkken er hovedproduktet, men de selger også bad og garderobe.
– Vi er nok den største butikken i areal i regionen som fører kjøkken, bad og garderobe. Vi har stor bredde i valg av farger, fronter og benkeplater i både stein, tre og laminat, sier Knutsen.
Årsaken til at de valgte å flytte til et større lokale var den økte etterspørselen etter varene deres. Knutsen forteller at for at de skulle kunne følge markedet måtte de satse større, bredere og få vist frem mer av hva de har.
– Vi har mye mer plass nå og det merker vi med at vi har mange flere utstillinger enn det vi hadde tidligere, sier Knutsen.
I tillegg til kjøkken-, bad og garderobeutstillinger er det vist både bibliotek og et soverom i butikken ut ifra eget sortiment.
– Det vi får vist er løsninger som gir en blanding av tradisjonelle og moderne kjøkken slik at vi har noe for enhver smak, sier Knutsen.

Hente inspirasjon

Det er en helt annen verden å gå inn i butikken nå enn det var for noen måneder siden. Knutsen forteller at de har skapt en helt annen ro i butikken nå med ulike sittegrupper der kunder kan komme for å hente inspirasjon til sitt eget kjøkken.
    Slik butikken er innredet nå har de lagt stor vekt på å kunne gi kundene inspirasjon og de ønsker å gi besøkende en wow følelse når de går inn butikkdøren. Knutsen utdyper det med at de ønsker å gi dem noe som de ikke hadde forventet seg.
– Du skal kunne se noe som du kunne tenkt å ha selv. Det er også mange plasser å sette seg ned for å hente inspirasjon enten alene eller sammen med andre der en kan snakke om kjøkken, sier han.
Går du inn i Studio Sigdal skal du få inspirasjon til hvordan du innreder ditt eget kjøkken i tillegg til en god hjemmefølelse som du sjelden får andre steder.
    Kjøkkenet selges enten med eller uten montering, men det anbefales å velge montering for å få best mulig resultat.

Hjertet i huset

Knutsen mener at kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Det er det rommet vi tilbringer mest tid og han har lagt merke til at mange ønsker at kjøkkenet skal bli et flerbruksområde.
– Det er ikke lenger bare et sted der man kan lage mat, men der ungene gjør lekser eller spiller spill. Vi bruker mer tid på kjøkkenet nå enn det vi gjorde for noen år siden. Ser du på TV er det stadig flere matprogrammer som har mange seere, sier Knutsen.

Trender

Utviklingen går mot mer kvalitetsbevisste kunder, som gjerne legger mer i kjøkkeninnredningen med tanke på benkeplater og flere hvitevarer. 
Han forteller at til neste år kommer det flere åpne løsninger og med en blanding av ulike fronter eller farger i det samme kjøkkenet.
– Sigdal er kjent for å ha en norske tradisjonelle stilen som har vært en bestselger hos oss i lang tid, men vi har også kjøkkenmodeller med et moderne preg, sier Knutsen.

FAKTA Sigdal

• Selger kjøkken, bad og garderobe av god kvalitet.
• 1000 kvadratmeter stor butikk på Forus der de har 36 utstillinger.
• De har regionens største utvalg av farger, benkeplater og fronter.
Studio Sigdal blander den tradisjonelle stilen med det moderne for å skape unike produkter.

Tekst: Terese Torgersen | Foto: Studio Sigdal

Følg IN magasinet på Facebook