Hjem » Helse & velvære »  Raskt & profesjonelt – når du trenger det mest!

Raskt & profesjonelt – når du trenger det mest!

Unngå lang ventetid og mange ulike henvisninger; Kolibri Medical er et privat, offentlig godkjent sykehus med det meste samlet under ett tak. Med rask utredning og behandling tilbyr Kolibri Medical effektiv og profesjonell oppfølging til sine pasienter.

– Det som gjør oss unike er at pasienten får tilbud om forebygging, utredning, og behandling under samme tak, med kort ventetid, forteller Elisabeth Stråtveit Vistnes, driftsleder ved Kolibri Medical.
– Sykehuset har blant annet et eget røntgensenter med røntgen, MR, CT og ultralyd.
Kolibri Medical ligger lett tilgjengelig i Trim Towers, like ved Kvadrat kjøpesenter. I deres lyse, moderne lokaler er det lett å føle seg trygg og velkommen.
– Vi har kunder i alle aldre og fra alle slags bakgrunner. Siden vi samarbeider med Helse Vest, får vi også mange pasienter henvist fra offentlige legesentre og sykehus, forteller Inger Kristin Grødem, avdelingsleder.
– Forusakutten er en del av Kolibri Medical, og her tilbyr de også et bredt utvalg av medisinske tjenester, deriblant psykolog og legevakt. Dette gir oss en enda større grad av tilgjengelighet, og er et veldig verdifullt samarbeid.

Helhetlig tilbud til bedrifter

Med fokus på å fremme helse, forebygge skade, redusere sykefravær, skape trygge arbeidsplasser og godt arbeidsmiljø tilbyr Kolibri Medical en komplett bedrifts-
helsetjeneste.
– Vi har en faglig bredde her som går ut over en ordinær bedriftshelsetjeneste; et bredere spekter av tverrfaglig kompetanse og større tilgjengelighet, forteller Elisabeth.
– Vårt hovedfokus som bedriftshelsetjeneste er å være forebyggende og tilgjengelige. Vi er mye ute i felt, besøker bedrifter og gir dem nødvendig informasjon og tett oppfølging. På denne måten jobber vi aktivt for å få sykefraværet ned, noe som er bra for både den ansatte, bedriften og
samfunnet!

Erfarne kirurger og spesialister

Noe som kjennetegner Kolibri Medical er høy faglig kompetanse og erfarenhet – alle som jobber her har mange års erfaring innen sitt fag, i tillegg holder de seg faglig oppdatert.
Dette gjelder også innen kirurgi – senteret har kirurger spesialisert innenfor en rekke områder, deriblant plastisk kirurgi, mage/tarm, håndkirurgi, urologi og generell kirurgi.
– Nå som sommeren er over og mange har tilbragt mye tid ute i solen, er det lurt å sjekke føflekkene. Her på senteret har vi en scanner som identifiserer de farlige føflekkene. Slik slipper man å fjerne dem unødig, forteller Elisabeth.
– Får du inngrepet gjort hos oss er man sikret et veldig fint og lite synlig resultat.
Spesialistene hos Kolibri Medical dekker områder som gastroskopi og koloskopi, kreft, smerte og allmennmedisin, og gir dermed en faglig bredde som er unik.
– Med en rekke spesialister vegg i vegg kan man bli henvist videre med en gang. Slik korter man ned ventetiden, og man slipper å gå rundt og bekymre seg over lengre tid, avslutter Inger Kristin.

Tekst & foto: Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook