Hjem » Stavanger »  Pusse opp badet?

Pusse opp badet?

Den nye serien Simple fra Ballingslöv bad fra Drømmekjøkkenet gjør valget enkelt for dem som skal investere i ny baderomsinnredning. Et prisgunstig møbel av høy kvalitet, og færre valgmuligheter forenkler prosessen.

For noen er det ikke et mål i seg selv å ha en mengde valgmuligheter. Også for den mest interiørinteresserte er det av og til deilig å få et begrenset antall alternativer, og på den måten forenkle beslutningsprosessen. I dette tilfellet er den nye baderomsserien fra Ballingslöv bad en funksjonell, rimelig og god løsning.
Simple representerer en baderomsserie av god kvalitet og med et stramt og enkelt formspråk. Valgmulighetene er begrenset, men nøye utvalgt, slik at du trygt og smidig kan gjøre en lønnsom investering på badet.

Den nye baderomsserien finnes i de to bestselgende fargene hvit og mørkegrå. Når det kommer til innredning finnes det to valg: hyller eller skuffer. Velger du skuffer får du en lettstelt og foliebelagt front som lukkes mykt og lydløst. Kommoden kommer i tre bredder, henholdsvis 400, 600 og 800 mm, og to dybder. Simple er et lettplassert møbel – også på mindre bad fordi den minste modellen kun er 343 mm dyp.
Kommodene fra Ballingslöv bad kommer ferdig montert fra fabrikken, noe som sparer tid og gir et perfekt resultat.
Priseksempel Simple med skuffer eller hylle, bredde 794 cm, høyde 480 cm og dybde 450 mm, fra kr 3 930.
Ønsker du å se nærmere på serien bør du ta turen innom DRØMMEKJØKKENET FORUS i Bjødnabeen 4 innkjøring ved Shellstasjonen.
 

Følg IN magasinet på Facebook