Hjem » Bergen »  Pupper kan vi!

Pupper kan vi!

Vurderer du en brystoperasjon? De to plastikkirurgene hos Plastikkirurg1, Tom Inge Ørner og Christian Busch, har til sammen utført over 12 000 brystoperasjoner. Her er du med andre ord i de aller beste hender!

Uansett hva som skal fikses så lønner det seg alltid å gå til ekspertene. Og det er ikke mye å si på erfaringen til de to plastikkirurgene som startet opp Plastikkirurg1, Christian Busch og Tom Inge Ørner.
– Til sammen har vi over 40 års erfaring som privatpraktiserende kosmetiske kirurger og vi har utført over 12 000 brystoperasjoner. Kvinner som vurderer en brystoperasjon er den desidert største pasientgruppen vi har på klinikken vår. Disse utgjør rundt 60 % av henvendelsene vi får. Den operasjonen vi utfører aller mest er uten tvil brystforstørrelser med innleggelse av silikonproteser. Denne operasjonen utføres på kvinner i alle aldre, fra 18 til 70 år, men med hovedvekt på aldersgruppen 25-45 år. Så jeg føler ikke at jeg tar for hardt i når jeg sier at pupper, det kan vi, sier Dr. Ørner med et smil.
Brystene endrer seg gjennom livet og særlig etter graviditeter, amming eller slanking. Enten man ønsker større eller mindre bryster så kan Plastikkirurg1 sine meget erfarne kirurger hjelpe deg.
– Vi anbefaler alle som vurderer en brystforstørrende operasjon om å ta med seg et bilde av «drømmepuppene» sine når de kommer til konsultasjon. Dette bildet finner du enten i ditt eget fotoalbum fra før du fikk barn eller på Google. Vi har valgt markedets beste proteseleverandører, Motiva og Mentor, slik at du som pasient sammen med oss kan velge en protese som passer best for deg. All kirurgi er forbundet med en risiko, men i løpet av våre 40 år som kosmetiske kirurger har vi ikke hatt noen alvorlige komplikasjoner. Den silikonprotesen våre pasienter oftest velger, Motiva, har en kapselfrekvens på under 1% på fem år. Dersom det skulle oppstå kapseldannelse kan dette korrigeres og dekkes gjennom Plastikkirurg1 sin garanti. I tillegg til en protesegaranti tilbyr Plastikkirurg1 også en «bli fornøyd garanti». Det viktigste for oss er at pasientene våre blir fornøyde og våre framtidige beste ambassadører.

3D simulering

– På konsultasjonen hos Plastikkirurg1 tilbyr vi 3D simulering (Crisalix) til alle våre brystforstørrende pasienter slik at vi sammen kan velge riktig protese. Programmet fungerer som et Snapchat-filter og du kan med et tastetrykk på et bilde av dine egne bryster velge og se hvordan forskjellige former og størrelser vil se ut etter operasjon. For å hjelpe deg til å ta riktig valg får du bildene med deg hjem, tilsendt på mail. I tillegg får du også prøve forskjellige volumer på proteser i en spesial-BH foran speilet.

Naturlig resultat – «mini boob job»

Det er fremdeles mange myter rundt proteseoperasjoner. Dr. Ørner forteller at med mindre du har en ekstremt fysisk jobb så kan du være tilbake på jobb etter ca. en uke, og gjenoppta lett trening etter 14 dager.
– Måten vi utfører operasjonen på og de protesene vi benytter tillater såkalt «minimal scar». Arrets lengde er fra 2.5-3.5cm og er over tid sjeldent synlig. Både vi og pasientene ønsker å lage et naturlig resultat som ser ut som pasientens egne, uopererte bryst. I sosiale medier refereres det ofte til en såkalt «mini boob job». Vi skreddersyr et resultat som passer i alle sosiale settinger, enten man er på jobb, trening, foreldremøte, fest eller på stranden med barna. Det skal se naturlig ut og ikke sånn «oi se på henne, hun har silikon!». Mange er bekymret for at denne operasjonen er forbundet med store smerter, men våre pasientene har sjelden behov for smertestillende tabletter etter de to første dagene. Vi tar oss alltid god tid sammen med pasienten på konsultasjonen, og her får du besvart alle de spørsmålene du måtte ha. Selve operasjonsdagen er bare en del av den skreddersydde pasientreisen. Alle våre pasienter får tilbud om gratis kontroll, dagen etter, uken etter, to uker, tre uker, tre måneder og ett år etter operasjon. Ellers er vi alltid tilgjengelige for våre pasienter. Dette er nok den pasientgruppen som for meg er mest takknemlig å jobbe med. De stiller høye krav til oss, stiller godt forberedt og har klare forventninger til resultatet, noe som gjør jobben vår ekstra morsom, avslutter Bergens ukronede puppekonge!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Plastikkirurg1
 

FAKTA: Plastikkirurg1

• Adresse: Sandslimarka 61-63, 5254 Sandsli
• Tlf: 55 99 11 00
• Web: www.plastikkirurg1.no
• Instagram: www.instagram.com/plastikkirurg1
• Facebook: www.facebook.com/plastikkirurg1
• Hos Plastikkirurg1 er det et mål at resultatet av behandlingen skal oppfylle dine forventninger. De ønsker, sammen med deg, å skreddersy et behandlingsforløp med utgangspunkt i dine forventninger.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Plastikkirurg1
 

Følg IN magasinet på Facebook