Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  Prosjektet som ble en suksess

Prosjektet som ble en suksess

Det har gått utrolig godt for den nyåpnede TheSkinClinic i Jomfrugata 1. Men da Esther Kuhry avsluttet sitt 9 års arbeid på sykehuset var det mange som hadde blandede følelser, rett og slett fordi de ønsket å beholde henne som medarbeider. 

Selv er Kuhry utdannet kirurg i Norge med en doktorgrad. Etter flere år med store drømmer om å satse på noe eget fikk hun under sin permisjon, med tvillinger, endelig god tid til å tenke ut hva hun virkelig ønsket å gjøre i fremtiden. 
– Jeg har lenge hatt et ønske å starte for meg selv og har alltid hatt en stor interesse for estetiske behandlinger. Jeg ønsket å åpne en klinikk med fokus på kosmetiske behandlinger med de nyeste og beste lasere og høyt utdannet personell som utfører prosedyrene, sier Kuhry. 
For henne har det også gjennom hele prosessen vært viktig at et slikt prosjekt skulle gi kundene en god og helhetlig opplevelse. Og så langt har det vært positive tilbakemeldinger.
– Jeg opplever at kundene synes der er hyggelig å komme til oss og at de har lav terskel til å ta kontakt. Dette synes jeg er viktig. Vi er veldig opptatt av at behandlingene er trygg og følger klare prosedyrer, sier Kuhry.

Hårreduksjon

En av de mest vanlige kosmetiske behandlinger i Norge akkurat nå er permanent hårfjerning med laser. 
– Det er mange som ønsker å fjerne hår på legger, under armhuler, i bikinilinjen eller i ansiktet. Hos menn er det spesielt populær å fjerne hår på brystet eller på ryggen/skuldre. Det er perfekt å ta behandling i høsten og vinteren, da man ikke skal sole seg direkte etter behandlingen, forteller Kuhry. 
For at hårfjerningen skal gi best mulig resultat benytter TheSkinClinic Soprano ICE, som er en av de beste diodelasere for permanent hårreduksjon på markedet. 
– Soprano ICE har vunnet flere priser pga sin effektivitet og fordi hårfjerning med denne laseren er tilnærmet smertefri, sier Kuhry. 
Under behandlingen blir hårsekkene varmet opp gradvis, mens huden kjøles ned samtidig. Noe som gjør at hårfjerningen gjør mye mindre vondt enn med mange andre lasere eller med IPL. 
– Soprano ICE er veldig godt egnet til mer sensitive områder på kroppen, som ansikt, hals og bikinilinje. Det er også en veldig trygg laser, med lite bivirkninger, forteller Kuhry.

Tatoveringsfjerning

Er du kanskje en av de som har fått et mer permanent merke på kroppen du ønsker å bli kvitt. Da kan TheSkinClinic hjelpe deg med dette også. TheSkinClinic har flere lasere til tatoveringsfjerning, som kan fjerne tatoveringer i de fleste farger. Det er også mulig å bleke tatoveringen, slik at man kan ta en cover-up. Ved en gratis konsultasjon vurderes tatoveringen og hvor mange behandlinger som må til for å få den bort. 
– Vi er opptatt av at behandlingen skal være så komfortabel som mulig, og tilbyr bedøvelseskrem og, om nødvendig, bedøvelsessprøyte, sier Kuhry.

Produkter

TheSkinClinic forhandler produkter fra Neostrata og Dermaceutics. Hvor den først nevnte er utviklet av verdens fremste hudforskere, anbefales av hudleger og forhandles kun gjennom leger. Mest kjent er Neostratas Skin Active antiaging-serie, som tar hånd om alle synlige tegn på aldrende hud. De har også hudprogram mot ujevn pigmentering, uren hud/voksen akne og antiaging for sensitiv hud. 
– I tillegg til hudprodukter har vi ved TheSkinCinic et bredt utvalg av Neostrata peelinger, sier Kuhry. 
Dermaceutics er spesialisert i produkter som brukes før og etter estetiske behandlinger, som f.eks. laserbehandlinger og peeling. Er du derimot usikker på hvilken hudtype du faktisk har tilbyr TheSkinClinic en gratis 3D Visia hudanalyse for de som er interessert i deres hudprogram eller behandlinger. Visia leser huden i dybden og kan gi svar på hvordan det virkelig står til med huden din. Den gir presise målinger av: rynker, hudkonsistens, porer, pigmenter, solskader og blodkar. 
– Den viser også skader som ligger nede i huden, og som er usynlig fra utsiden, sier Kuhry. 
Ved hjelp av analysen kan man velge de riktige produktene for å få huden i toppform.

FAKTA: Esther Kuhry / TheSkinClinic

Født: Nederland 
Jobb: 9 år ved St Olavs Hospital. 
Utdanning: Lege. Kirurg i Norge. 
Spesialisering i kirurgi. Doktorgrad 
Annet: Tidligere ansatt som førsteamanuensis ved NTNU.
Adresse TheSkinClinic: Jomfrugata 1.
Tlf: 4004 3005
Epost: info@theskinclinic.no
Web: www.theskinclinic.no

Tekst & foto: Mia Innset Esbensen