Hjem » Trondheim »  Porsche + Trondheim = en ny vår

Porsche + Trondheim = en ny vår

I det kalenderen viser April åpner Strandveien Auto AS et splitter nytt Porsche Center, akkurat i tide for lanseringen av den nye kompakte SUV’en: Porsche Macan.

Siden November i fjor har bilsenteret vært snudd opp ned. Om under en måned er det duket for åpningen av det etterlengtet Porsche Center Trondheim med en komplett samling av vårens nye modeller og en kundeservice med høye ambisjoner.

Familiebil med sportslige aner

Etter suksessen med Porsche Cayenne i 2004 har bilprodusenten sett et stort potensial i SUV markedet. De har tatt seg god tid til å produsere en ny modell som vil kapre et nytt segment.
 Porsche Macan er en kompakt SUV. Av de 300 eksemplarene som blir tilgjengelige i Norge er nesten alle solgt! Salgssjefen for Porsche ved senteret hos Strandveien Auto, Håkon Killingberg, er i likhet med flere bilanmeldere svært begeistret. Han beskriver modellen som:
– En fantastisk bil som rett og slett har satt en ny standard for SUV segmentet.
Han mener dette er en bil som passer godt i Trøndelag, men – på grunn av pris og kvalitet – vil den rette seg mot det mer eksklusive segmentet. Til gjengjeld får kjøper et produkt som er i særklasse og gir en unik kjøreopplevelse i tillegg til en svært god andrehåndsverdi.
– Opplevelsen av bilen på veien gjør at den stiller i en egen divisjon, sier Killingberg
 Nye modeller som Cayenne og Macan har skapt sterk konkurranse for andre etablerte merker i SUV-markedet. Porsche leverer ikke lenger bare sportsbiler, men også familiebiler med sportslige aner.
 Porsche klarer også å kombinere sportslighet og komfort på en oppsiktsvekkende måte med ett særegent godt understell og Chassi – fremhever Killingberg.

Made in Germany

I motsetning til flere andre bilprodusenter som har flyttet fabrikkene sine til utlandet, har Porsche holdt seg i Tyskland. Kundene betaler gjerne gode penger for driftssikre biler med høy kvalitet. Dette bekreftes av utallige kvalitetsrapporter utført over mange år.
 Å handle en Porsche er noe annet enn å kjøpe en vanlig bil. Her skal både kjøpet og kjøreopplevelsen av bilen være en særskilt opplevelse.

Skiller seg ut

Killingberg kan forsikre entusiastiske bileiere om at de kan forvente flere nye modeller i årene fremover. I tillegg til innovative bilmodeller satser Porsche Center Trondheim på å gi Porsche-eiere en oppfordrende og annerledes oppfølging etter bilkjøpet enn det vanlige. - Vi skal være der for kundene i etterkant av salget også. Her ønsker vi å skille oss ut fra mengden og tilby kjørekurs, events og bilkvelder som virkelig skal fenge bilentusiaster.
 Han ser frem til å ha mer tid til kundene og muligheten for god dialog og veiledning om både kjøp og vedlikehold.
– En ting er å vise fram en fin fasade, men vi mener det går mer på kundepleien som forventes både i butikk og i etterkant.

Sportslig og komfortabel miljøprofil

Porsche har vært klasseledende innen utviklingen av miljøvennlige modeller og satser sterkt på hybridteknologien. Dette klarer de å implementere samtidig som de beholder den sportslige profilen.

Etterlengtet Porsche Center!

Avtalen var på plass i månedsskifte Oktober – November. Siden da har fasaden endret seg. Porschebutikken vil få en egen inngang fra Tungasletta, med et klart skille til de andre bilmerkene, Hyundai og Mazda, som Strandveien Auto også distribuerer.
 Siden oppstarten i November har de i Trondheim solgt 14-15 biler, men Porscheutstillingen har ikke vært komplett ennå.
– Vi håper byggefasen går som planlagt og at vi kan presentere Trondheims nyeste bilsenter i starten av april, sier Killingberg.
 Et Porsche Center i Trondheim har lenge vært etterspurt. Med nærmeste servicesenter i Oslo har det vært en mangel for kunder i Midt-Norge som har måttet reise til hovedstaden for å få service på bilen.
 Er du en av mange bilkunder som er nysgjerrig på en av Porsche sine nye modeller, så er det mange muligheter hos Strandveien Auto sitt nybygde bilsenter.
 Merk av lørdag 5 april i kalenderen og ta turen til det nye Porsche Center Trondheim hos Strandveien Auto på Tungsletta.

Tekst: Matilde Liestøl | Foto: Porsche Center Trondheim
 

Følg IN magasinet på Facebook