Hjem >  Populære Suzuki S-Cross

Populære Suzuki S-Cross

Det er ikke uten grunn at Suzuki S-Cross 4x4 har blitt en av Norges mest kjøpte biler. Med firehjulstrekk, stor plass og lave avgifter er den som skapt for norske forhold og hos RSA Bil på Skjetten kan du selv oppleve den!

Med firehjulstrekk, stor plass og lave avgifter er Suzuki S-Cross 4x4 som skapt for norske forhold.

Som forhandler av både Fiat, Suzuki, Alfa Romeo og Isuzu kan RSA Bil ofte friste med nyheter. I deres moderne bilanlegg i Hvamsvingen på Skjetten, like i nærheten av Olavsgaard, finner du alltid et bredt utvalg av både nye og brukte modeller fra de fire merkene. I tillegg har de både verksted og delelager noe som sikrer deg som kunde et trygt og enkelt bilhold.
– Vi merker at Suzuki er et merke i vekst og ser at det er stadig flere kunder innom butikken som ønsker å kjøpe Suzuki. Og Suzuki S-Cross er uten tvil en av de modellene vi selger mest av, forteller daglig leder Mads Hexeberg. 
 

– Suzuki S-Cross har vært med på å løfte merket og har solgt bra både på landsbasis og her hos oss. Suzuki har satset mye på nytt design og utstyr, og vi ser at vi har fått en mye bredere kundegruppe etter at denne modellen ble lansert. Blant annet er det mange yngre som liker det nye designet og vi har også fått en god del nye kunder som tidligere har kjørt andre merker.

Neste år kommer det en ny Suzuki Vitara.

Mulig å kombinere automatgir og firehjulstrekk

Suzuki S-Cross er en mellomklasse SUV og med en startpris på 289 900 får man mye bil for pengene. I tillegg tilbyr Suzuki en rekke gode utstyrspakker slik at du kan skreddersy akkurat din drømmebil. Og etter lanseringen i fjor gikk Suzuki S-Cross rett til topps som en av Norges mest solgte biler. Et populært tilbud mange benytter seg av er muligheten til å kombinere automatgir og firehjulstrekk. Og firehjulstrekk er noe man har glede av hele året, ikke bare når man skal opp den bratte bakken til hytta. 
    Suzuki S-Cross er en flott mellomklassebil og lengden på 4,3 meter gjør den like velegnet til kjøring i byen som landeveiskjøring. I tillegg kan den skilte med klassens største bagasjerom på hele 430 liter. Den kombinerer det beste fra SUV›ene, tradisjonelle personbiler og ikke minst stasjonsvogner. I den mest krevende kollisjonstesten i Euro NCAPs historie oppnådde Suzuki S-Cross ikke bare 5 av 5 stjerner, men også den høyeste totalscoren for noen bil som selges i Norge. 
– Neste år kommer det også en ny Suzuki Vitara som vi ser veldig frem til og den nye Fiat 500x som er en firehjulsdrevet SUV. Vi har også et godt utvalg varebiler og i løpet av de neste månedene kommer det både en ny Fiat Doblo og ny Fiat Ducato, avslutter Mads og ønsker alle velkommen til en hyggelig bilprat hos RSA Bil!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Suzuki & Mona Gullstein