Hjem » Stavanger »  Plus fashion – for jenter flest

Plus fashion – for jenter flest

ZIZZI er Nordens største og mest hurtigvoksende fashion-kjede til jenter og kvinner i plus size segmentet som ønsker å kle seg lekkert. Gründer Wenche Ydstebø har i flere år hatt stor suksess og fornøyde kunder i ZIZZI-butikkene på M44 senteret på Bryne og Amfi Madla på Hafrsfjord. Den 16. februar åpnet hun sin tredje ZIZZI-butikk i første etasje på Kvadrat i Sandnes.

Det finnes perfekte klær til alle jenter og kvinner, uansett alder, høyde, og størrelse. Trikset er å kunne fremheve og fokusere på det en liker best med kroppen sin. Har du korte ben, flytt fokuset fra underkroppen til overkroppen og velg gjerne bukser med høy linning og kjole med rett lengde som gjør at benene dine virker lengre. Har du derimot en fyldig rumpe er trikset å bruke ett par stramme jeans. Ett annet tips for damer med flotte kurver er å fokusere på accessoirer, klær med fint snitt, mønster og friske farger som en kan hvile øyet på, er bedre enn å pakke seg inn i store vide svarte klær. ZIZZI-butikkene har fokus på trend, mote, kvalitet og fører merkene ZIZZI, ZAY og ZJ. Betjeningen i butikken har erfaring og opplæring innen styling og har sterkt kundefokus. Du får hjelp til å skreddersy hele antrekk, fra topp til tå som gjerne kan kombineres med klær en allerede har i klesskapet hjemme.

Personlig stil

Butikken fører størrelser som over 40 prosent av befolkningen bruker, størrelser 42 – 56. Det er mange ungdommer og kvinner som kanskje ser på seg selv som en ikke potensiell kunde som med fordel kan handle her og yte godt av servicen og kunnskapen til betjeningen. For eksempel kan en finne støvletter for kraftige legger eller en bukse med riktig passform, for å nevne noe. 
Vi selger klær til kvinner i alle aldre, også de helt unge. Du finner ett bredt utvalg i den siste trend til de unge kvinnene, samt et stort utvalg til voksne. Det handler om å sette sammen antrekk som passer til hver enkeltes personlige stil, forklarer gründeren Wenche Ydstebø som er opptatt av å gjøre hver kunde fornøyd.

Reiser langt for trendy antrekk

Ranveig Mannsåker (32) en ung kvinne fra Odda i Hordaland. Hun reiser gjerne langt for å handle hos ZIZZI. Som en trofast kunde på Bryne, gleder hun seg til å handle i butikken på Kvadrat i Sandnes. Hun har lang erfaring på godt og vondt når det gjelder å finne klær hun selv ønsker å kle seg i. Ranveig forteller om antrekk hun betegner som formløse og kjedelige «telt» som hun har måttet kjøpe i mangel på bedre alternativer. Helt til hun fant sin første ZIZZI-butikk. Ranveig påstår at den dagen åpnet en ny verden. 
For det første var betjeningen i butikken på min størrelse. De forstod meg og mine utfordringer med klær. De solgte meg normale, tøffe, vanlige klær, med innsving og snitt. Klærne var bare litt større. Det viktigste av alt, klærne hadde merkelapper med small, medium og large. Jeg slapp endelig å ha en lapp som det stod tre eller fire ganger XL på kragen, som alle kunne se. Det handler ikke om å lure seg selv, men om verdighet. Jeg elsker ZIZZI, betror Ranveig Mannsåker. 

Tekst: Kristin Kjeilen Ukvitne | Foto: Marthe Eyde Kjuus