Hjem » Hjem & fritid »  Plug in hybrider gir all time high for Mercedes

Plug in hybrider gir all time high for Mercedes

Det går mot rekordår for Mercedes hos Bertel O Steen i Bærum, bilforhandleren med Norges råeste utvalg av biler fra den tyske bilgiganten. Her finner du Mercedesen som passer for deg. I år er det ladbare hybrider som virkelig er i støtet.

– Vi har hatt et svært bra år og en vanvittig god økning i august, med 92 kontrakter, noe som er all time high. Dette er over en dobling av hva som var budsjettert, sier salgssjef Daniel Polzin.
Det er spesielt det store utvalget av plug in hybrider som trekker salgstallet til værs.
– Vi får stadig inn får nye modeller og plug-in hybrider det bilene det går klart mest av. Dette har vært en tydelig endring det siste året. Vi selger dessuten godt med nye B-klasse om dagen, særlig B-Electric Drive, en ren elektrisk bil.

Lang venteliste

Når det gjelder plug-in hybrider – hybrider du kan lade som en ordinær elektrisk bil – får du dem i både E-, C-, og S-klasse, samt GLC og GLE 
Polzin trekker spesielt frem GLC, en kompakt, men romslig SUV.
– GLC plug-in hybrid er kjempepopulær og det er svært mange på venteliste. Den har derfor leveringstid først i mai i neste år. GLC er en sportslig 5-seters SUV med 4Matic firehjulstrekk. Den kan skilte med over 300 hundre hestekrefter og har det aller siste innen plug-in hybrid-teknologi.
GLC er en typisk norsk folkebil: Den kan brukes til det aller meste, og har blant annet stor plass i bagasjerommet pga. batteripakka som ligger svært lavt plassert. Bilen har dessuten Dynamic Body Control, et justerbart understell som kan tilpasses den enkeltes behov og preferanser.

Populær C-klasse

Polzin trekker også frem nye C-klasse, som gjør det skarpt om dagen. Bilen skal kjempe i et tøft marked med konkurrenter fra blant annet BMW og Audi.
– C-klasse stasjonsvogn er svært populær. Du får den blant annet i en plug-in hybrid med god og sterk motor på 270 hester. Den har et stort og fint bagasjerom og passer utmerket som familiebil, sier Polzin.
Mercedes leverer også en ren elektrisk bil, B Electric Drive, el- versjonen av B-klasse, med en standardpris på godt under 300 000 kroner.
– B Electric Drive er stor og ordentlig bil, en hatchback med utmerket plass og en svært god batteripakke i forhold til konkurrentene. Det gir en kraftig motor med en meget god rekkevidde på nesten 200 km, sier Polzin.
Hos Bertel O Steen står service og god kundebehandling i fokus Her får du hjelp og veiledning til å finne den bilen som passer for deg. Hos Norges største Mercedes-forhandler har du muligheten til prøvekjøre de aller nyeste bilene fra Mercedes. Ta turen til Bertel O Steen på Rud i Bærum og finn din favorittbil.

Tekst: Ketil Blom | Foto: Ketil Blom & Mercedes

Følg IN magasinet på Facebook