Hjem » Oslo »  Peugeot med formidabel vekst de siste årene

Peugeot med formidabel vekst de siste årene

Det er ingen tvil om at Peugeot er et merke i sterk fremgang, noe de merker godt hos Bertel O. Steen som er forhandler av merket her i Oslo. Særlig har Peugeot 308, som ble kåret til Årets Bil i Europa i 2014, vært en salgssuksess. Og det er ingen grunn til å tro at suksessen vil avta når den snart lanseres i GTi R og hybrid utgaver!

Peugeot er i vinden som aldri før og de siste årene har nyhetene kommet på rekke og rad fra den franske bilprodusenten. Hos Bertel O. Steen på Økern og Skøyen finner du til enhver tid alle nyhetene fra Peugeot utstilt og det er vel verdt å ta turen innom. Begge avdelingene har dessuten verksted og delelager, med andre ord alt du trenger for et enkelt og trygt bilhold.
Daglig leder Stian Ruud Larsen forteller at de merker at Peugeot er et merke i vekst. 
– Veksten i Oslo har vært formidabel ifølge tall fra Opplysningsrådet for veitrafikk. Modellene våre er bedre enn noen gang og alle våre modeller er relativt nye. Alle modellene har dessuten topp moderne teknologi. Man får både små og store biler til en veldig hyggelig pris, i tillegg kommer bilene med svært mye utstyr som standard. Stadig flere velger Peugeot og vi har en stor økning med førstegangskjøpere. Vi har alltid hatt en lojal kundegruppe med gjenkjøpere som har vært veldig fornøyde med Peugeot, men nå har vi i også fått mange nye førstegangskjøpere noe vi synes er veldig morsomt.

Ny motorteknologi

Peugeot er verdensledende innen motorteknologi og i tiden fremover vil det bli lansert både nye girkasser og nye bensin- og dieselmotorer til de fleste av modellene. 
– Flere av de nye motorene har ekstremt lavt forbruk. Blant annet satte Peugeot 208 verdensrekord i lavt forbruk ved å kjøre 215 mil på 43 liter diesel, noe som tilsvarer 0,2 liter per mil. 
En av deres mest populære modeller er uten tvil Peugeot 308 som ble kåret til Årets Bil i Europa i fjor. 
– Det har vært mye oppmerksomhet rundt Peugeot 308 både internasjonalt og her hjemme, og den har blant annet fått terningkast seks i en rekke tester. Det viser jo også at testene bekrefter Årets Bil tittelen. Den har vært en storselger for oss og skaper også ekstra interesse for våre andre modeller. Peugeot 308 har virkelig bidratt til å løfte merket vårt betydelig, til der det fortjener å være. Nå lanseres det dessuten nye motorer også til Peugeot 308, noe vi regner med vil gjøre den enda mer populær.

Peugeot 308 GTi R kommer snart

I fjor høst ble stasjonsvognen, Peugeot 308 SW, lansert og i nærmeste fremtid vil det komme to nye tilskudd til familien. 
– Peugeot 308 GTi R kommer i inneværende år, blant annet med en motor som vil ha 270 hk. Deretter kommer det en ekstremt spennende hybrid bil, Peugeot 308 r, som får firehjulstrekk, et snittforbruk på 0,3 l per mil og en totaleffekt på 500 hk. Vi gleder oss vanvittig til å få den i butikken og håper at den kommer til neste år, selv om ingenting er bekreftet enda.
Peugeot har lansert begrepet «hverdagsluksus» og det er tydelig at dette har vært i fokus under designet av Peugeot 308. Den har et innovativt design, med sporty linjer som gir en minimalistisk stil. Og med det lille sportsrattet, høyt plasserte instrumenter og en høy midtkonsoll gir Peugeots i-Cockpit en helt unik kjøreopplevelse. Hverdagsluksusen kommer også til syne blant annet med LED-belysning og massasje i setene, noe man ellers ofte må til dyrere modeller for finne. Den kommer dessuten med nye Euro 6 motorer, blant annet en 1,2 liters bensinmotor med 130 hk. Og med en startpris på 219.000 får du veldig mye bil for pengene. I tillegg kan du også velge blant en rekke utstyrspakker til en hyggelig pris slik at du får akkurat den bilen du har drømt om.
Tar du turen innom Bertel O. Steen kan du nå prøvekjøre Peugeot 308 eller en av deres andre modeller. Deres topp moderne bilanlegg ligger i Økernveien på Økern og i Drammensveien på Skøyen og alle er velkommen innom for en hyggelig bilprat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Peugeot

Følg IN magasinet på Facebook