Hjem & fritid »  Peugeot 308 årets bil i Europa i 2014

Peugeot 308 årets bil i Europa i 2014

Peugeot er i vinden som aldri før og de siste årene har nyhetene kommet på rekke og rad fra den franske bilprodusenten. En av deres mest populære modeller er uten tvil Peugeot 308 som ble kåret til Årets Bil i Europa i 2014. Tar du turen til Bertel O. Steen Lillestrøm kan du nå også oppleve stasjonsvognen, Peugeot 308 SW!

Det har vært mange spennende nyheter fra Peugeot de siste årene og resultatet er et bilmerke i kraftig vekst. Når en av merkets mest populære modeller, Peugeot 308, i tillegg ble kåret til Årets Bil i Europa i år er det ingen grunn til å tvile på at suksessen vil fortsette.
– Vi merker at det har blitt stadig større oppmerksomhet rundt Peugeot 308 etter at den ble kåret til Årets Bil og den har blitt en knallsuksess også her i Norge. Den har fått ekstrem god mottakelse blant både kunder og media, og har blant annet fått terningkast seks i flere tester. Vi ser også at blant de kundene som prøvekjører den så er det svært mange som ender opp med å kjøpe. I høst ble dessuten stasjonsvognen, Peugeot 308 SW, lansert og vi merker at oppmerksomheten 308 får smitter over på våre andre modeller. For eksempel er Peugeot 508 som nå har fått en facelift blitt veldig populær. Peugeot 308 har virkelig bidratt til å løfte merket vårt betydelig, til der det fortjener å være, forteller Jørn Harethon, hos Bertel O. Steen Lillestrøm.

Fokus på kundetilfredshet

Bertel O. Steen er forhandler av både Peugeot og Mercedes. Deres store bilanlegg i Nittedalsgaten 4 på Lillestrøm finner du til enhver tid alle nyhetene fra Peugeot utstilt, i tillegg til et bredt utvalg brukte biler. De har også verksted og delelager. Med andre ord alt du trenger for et trygt og godt bilhold.
– Bertel O. Steen Lillestrøm har lagt ned betydelige ressurser i kundebehandlingen i hele organisasjonen, med et mål om enda mer fornøyde kunder i alle ledd. Vi kjører ofte kundemålinger og det er morsomt å se at vi får betalt for den jobben vi gjør i form av stadig mer fornøyde kunder. Det er stor gjensalgsrate på Peugeot og vi er så heldige at vi har mange trofaste kunder. Og begge våre avdelinger er komplette med alt kundene trenger for det daglige bilhold.

Kjører ring rundt konkurrentene

En av Peugeots mest populære modeller er Peugeot 308 som ble kåret til Årets Bil i Europa i 2014. 
– Både denne kåringen og andre tester har ført til mye positiv oppmerksomhet rundt bilmerket. I flere tester har Peugeot 308 blitt beskrevet som at den kjører ring rundt konkurrentene. Blant annet gjennomførte Dagens Næringsliv nylig en stor test hvor Peugeot 308 slo alle konkurrentene. Dette er noe vi selvfølgelig er veldig stolte av og det viser at også testene bekrefter Årets Bil tittelen, sier Jørn.
    Tidligere i høst kom også stasjonsvognen, Peugeot 308 SW, på markedet. Den kan blant annet skilte med ett av markedets største bagasjerom i sitt segment på hele 610 liter. Bilen kommer med flere motoralternativer, fra 110 hk til 150 hk og dieselmotorer fra 92 hk til 150 hk. Det vil si at du kan få en bil som er tilpasset akkurat dine behov.

Peugeot iOn har fått en ny vår og har en svært gunstig pris.

Mye bil for pengene

Peugeot 308 kommer med nye Euro 6 motorer, blant annet en 1,2 liters bensinmotor med 130 hk. 
– Dette er en helt fantastisk motor hvor man virkelig får mye for pengene. Og Peugeot 308 har dessuten et startpris på 219.000 noe som gir mye bil for pengene. I tillegg kan man selvfølgelig velge blant en rekke utstyrspakker til en hyggelig pris slik at man får akkurat den bilen man ønsker seg.
    Peugeot har lansert begrepet «hverdagsluksus» og det er tydelig at dette har vært i fokus under designet av Peugeot 308. Den har et innovativt design, med sporty linjer som gir en minimalistisk stil. Med det lille sportsrattet, høyt plasserte instrumenter og en høy midtkonsoll gir Peugeots i-Cockpit en helt unik kjøreopplevelse. Hverdagsluksusen kommer også til syne blant annet med LED-belysning og massasje i setene, noe man ellers ofte må til dyrere modeller for å finne.
    Det er ikke bare Peugeot 308 som er en suksess for den franske bilprodusenten. Deres el-biler fortsetter også å ta markedsandeler. 
– Peugeot iOn har fått en ny vår og har en svært gunstig pris. I tillegg opplever vi stor interesse rundt vår elektriske varebil, el-partner, både fra miljøbevisste privatpersoner og firmaer. Det er mange som prøvekjører den som blir overrasket over hvor bra den fungerer i det daglige, avslutter Jørn og ønsker alle velkommen til Bertel O. Steen på Lillestrøm for en hyggelig bilprat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Peugeot

Følg IN magasinet på Facebook