Hjem » Oslo »  Peugeot 2008 GT Line – en sporty SUV

Peugeot 2008 GT Line – en sporty SUV

Peugeot går en spennende tid i møte med nye modeller som kommer fremover. Nye Peugeot 2008 GT Line kommer på norske veier i juni og hos Bertel O. Steen på Økern har de startet forhåndssalget med stor suksess!

Ikke bare har Peugeot 2008 fått en facelift, nå kommer den for første gang også i en GT Line versjon. Bertel O. Steen på Økern og Skøyen er forhandler av Peugeot her i Oslo og vil kunne vise frem den nye Peugeot 2008 GT Line i begynnelsen av juni. 
– Dette er en svært viktig modell for oss og det er ekstra morsomt at den nå kommer i GT Line versjon. Det er en SUV inspirert bil både når det gjelder utforming og utseende, forteller salgs- og markedssjef Øystein Gabrielsen hos Bertel O. Steen Økern.
Bertel O. Steen holder til i et stort og moderne bilanlegg i Økernveien. I tillegg til et bredt utvalg nye og brukte biler, har de også verksted og delelager. Med andre ord alt du trenger for et trygt og godt bilhold. 
– Det er viktig for oss at vi er tilgjengelige for kundene. Her skal du alltid bli møtt av blide og imøtekommende medarbeidere som er opptatt av å ivareta god kundeveiledning. Peugeot opplever en jevnt god takt i Oslo-markedet og vi har en markedsandel på ca 3,5 % i vårt distrikt. Til høsten får vi dessuten en ny Peugeot 3008 som også vil være en viktig modell for oss. Peugeot har valgt å vente med hybridmodellene til teknologien tillatter en betydelig lengre rekkevidde. Men det kommer mange spennende nyheter fremover og i år er det primært 208, 308, 2008 og 3008 som er våre satsningsmodeller. Peugeot 3008 ser også veldig lovende ut. Det er en helt ny bil som baner vei for det nye designet til Peugeot. Den lanseres i løpet av høsten.

Stilsikker og strømlinjeformet

Men først ute er altså Peugeot 2008 GT Line som du vil finne utstilt hos Bertel O. Steen allerede i juni. Og det er nok ikke så rent få som har ventet i spenning på lansering av denne modellen. Den har blitt en stilsikker SUV med mange spennende detaljer og en strømlinjeformet silhuett. Blant annet har den fått ny front og et blikkfang er uten tvil de eksklusive 17-tommershjulene. Forskjermene og bakluken er utstyrt med GT Line-merker og eksosrøret er integrert i støtfangeren bak. Nytt er også det horisontale panseret som ender i en vertikal frontgrill med lekre detaljer i sort krom. 
Den sporty følelsen man får fra eksteriøret er videreført også i interiøret. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og det første du legger merke til er innstigningslistene i rustfritt stål prydet med Peugeot logoen. 
– Den har dessuten offroadstyling på hjulbuer og kanaler. Vi har store forventinger og tror nye Peugeot 2008 GT Line vil appellere til et bredt marked og alle aldersgrupper. Peugeot har jo allerede en stor tilhengerskare blant de godt voksne. Og GT Line er en typisk sportslig utgave som favner både denne gruppen i tillegg til de unge og nyetablerte, forteller Øystein.

Tekniske finesser

Peugeot 2008 GT Line kommer har mye utstyr allerede som standard. I tillegg er det mange valgmuligheter med ekstrautstyr slik at du kan få akkurat den bilen du drømmer om. Her får man dessuten alt det Peugeot har å tilby av teknologiske løsninger. Blant annet kan den skilte med i-Cockpit, headup-instrumentpanel og berøringsskjerm hvor du kan speile smarttelefonen din direkte til bilen. Løsninger som park assist og ryggekamera gjør dessuten kjøreopplevelsen både enklere og tryggere. Bilen kommer dessuten med flere motorvalg som er perfekt for deg som ønsker å begrense CO2 utslippene samtidig som motoren er i stand til å takle alle slags forhold.
Nye Peugeot 2008 GT Line er en bil som absolutt bør oppleves og du anbefales å ta turen innom Bertel O. Steen på Økern i sommer for å se den på nært hold!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Bertel O. Steen

Følg IN magasinet på Facebook