Hjem » Helse & velvære »  Permanent makeup

Permanent makeup

Permanent makeup understreker og fremhever trekkene i ansiktet og gjør deg naturlig vakker. Hos Long-Time-Liner i Vika utføres det av spesialister med lang erfaring i faget og trygge omgivelser.

Long-Time-Liner holder til i lyse og hyggelige lokaler i Observatoriegaten i Vika. Salongen var den første i Norge som begynte med permanent makeup og de er også hovedstadens eneste rene Long-Time-Liner salong. Alle som jobber her har lang erfaring, og her kan du være sikker på at du er i trygge hender hos spesialister som kan faget sitt.
Ved hjelp av nesten usynlige korrigeringer fremhever og forsterker permanent makeup dine vakre sider. I tillegg kan det også benyttes til å korrigere arr og andre skader. Det er ikke ment å være en erstatning for sminke, og det er heller ikke slik at du våkner opp om morgenen ferdig sminket til å gå på fest.
– Permanent makeup gir deg et flott og naturlig utseende hele døgnet. Det skal ikke være slik at folk spør om du har tatt permanent makeup, men heller at de gir deg komplimenter for hvor flott du ser ut uten helt å kunne sette fingeren på hva du har gjort. Permanent makeup er dessuten noe som passer for alle, uansett alder eller utgangspunkt, forteller innehaver Manuela Plei.

Article image

Anerkjent behandlingsform

Long-Time-Liner er en teknikk utviklet på bakgrunn av mange års forskning, og er en anerkjent behandlingsform innen hud- og skjønnhetspleie. Den utføres bare av linergister med spesialutdannelse. Permanent makeup er en form for tatovering i hudens øverste lag som med svært gode resultater gir ny kontur til øyenbrynene, markerer vippelinjen, gir fyldigere lepper eller markerer leppenes linje.
– Vi gjør også en del medisinske rekonstruksjoner, for eksempel etter ulykker eller operasjoner. Permanent makeup kan også korrigere mindre arr, forbedring av leppekant i forbindelse med hareskår, pigmentforandringer og andre hudskader. I tillegg har vi mange kunder som lider av sykdommen Alopecia Univeralis som medfører tap av alt hår på kroppen, hvor vi bruker permanent makeup til å lage vippekant og øyenbryn. Med permanent makeup får mange som har mistet øyebrynene en lettere hverdag.
Mange synes kanskje det høres skremmende eller smertefullt ut med permanent makeup, men bedøvelse gjør at man bare kjenner et lett ubehag. I samarbeid med kunden bruker de dessuten alltid mye tid på å finne frem til riktig form og farge. Fargene tilpasses nøye etter hudtonen, og fargene som benyttes er anti-allergene av mineralsk opprinnelse slik at man ikke trenger å frykte en allergisk reaksjon. Selv om permanent makeup kan vare i tre til fem år, får man det beste resultatet om man frisker opp fargen. Hvor ofte dette er nødvendig avhenger mye av hudtype, men det optimale er å gjenoppfriske en gang i året for å beholde det naturlige utseendet.
– Akkurat som man må gå til frisøren for å ordne etterveksten, trenger man å friske opp permanent makeup også.

Article image

Tilbyr kurs og utdannelse

Etter hvert som mange har oppdaget hvor gode resultater man får med permanent makeup har det dessverre dukket opp en del useriøse aktører i bransjen.
– Det er utrolig viktig at man går til en seriøs aktør. Korreksjoner utgjør dessverre en stor del av hverdagen vår. Jeg skjønner at man gjerne vil spare penger, men kanskje er ikke noe som skal være midt i ansiktet det rette stedet. Det er lurt å undersøke litt på forhånd og forhøre seg litt. Man får gjerne det man betaler for, og ofte er ikke det stedet med mest rabatter nødvendigvis det beste. Det er stor forskjell på en som har en kunde i måneden og en som har flere kunder daglig. Erfaring gir trygghet og her har vi både lang erfaring og en sterk partner i ryggen med Long-Time-Liner Europa.
Long-Time-Liner holder dessuten kurs og utdanner andre.
– Long-Time-Liner er et merkenavn som kundene vet står for en grundig og faglig spesialutdanning. Vi både utdanner og tilbyr årlige oppfølgingsskurs. Vi ønsker at alle som er utdannet her skal komme tilbake hvert år for kontroll for å være sikre på kvalitetsnivået. Er ikke nivået høyt nok, får man heller ikke kalle seg linergist fra Long-Time-Liner. Alle som er godkjente har diplom og skilt med Elite partner fra Long-Time-Liner slik at kundene vet hvor det er trygt å gå. Godkjente partnere blir også synliggjort på vår nettside, slik at man har mulighet til å finne en Elite partner der man bor.
Long-Time-Liner tilbyr også hudpleie, og de bruker anerkjente serier som Babor, Guinot og Excuviance i sine behandlinger. Her får du også utført permanent vippebøy som ikke mange salonger tilbyr lengre.
– Vi utfører også behandlinger med fruktsyre som er utrolig bra for akne-problemer, og Hydradermid fra Guinot som er veldig bra mot tørr hud. Terapeuten skreddersyr alltid behandlingene til hver enkelt kunde, sier hudpleier Marion Giskeødegård.
Hos Long-Time-Liner i Vika er du garantert en trygg behandling med gode resultater. Og de ønsker alle velkommen innom for en uforpliktende konsultasjon!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Long-Time-Liner, Stian Broch & Niklas Lello