Hjem » Stavanger » Hjem & fritid »  På dine premisser

På dine premisser

Hos Midbøe AS kan du nå få servert varene dine til akkurat den pris som du selv ønsker.

Aldri har det vært lettere eller billigere å få et flunkende nytt HTH-kjøkken. Bare med ett klikk kan du få flatpakker sendt hjem, uten en gang å måtte besøke butikken. HTH-kjeden har utviklet et nytt konsept, hvor du selv bestemmer servicen og prisen. Tjenesten er døpt «À la carte», som oversatt fra fransk betyr ifølge menyen. Mer forståelig innebærer det at du fritt kan sette sammen ditt eget kjøkken, bad eller garderobe, og betale etter hva og hvor mye du bestiller av varer og service.
– Dette gir oss en bredde i utvalget, hvor alle kan finne noe som passer for dem. Med denne bredden, trenger du som kunde strengt tatt kun å gå et sted, understreker daglig leder hos Midbøe AS Mogens Bech.
For Midbøes velkjente kvalitet og stil er den samme, bare servicen og utvalget varierer, slik at kjøkkenet kommer i alle prisklasser. À la carte inneholder tre «retter» etter hvor hjemmelaget du vil ha kjøkkenet ditt. HTH-kjeden er alene i landet om denne løsningen.
– Det er ingen andre som har alle tre tilbudene. Og med Uno Form i huset vil jeg påstå at Midbøe har Norges bredeste utvalg i kjøkken, påpeker Bech.

Tre-retters

Den første retten på menyen er muligheten som nå gjør HTH til en konkurransedyktig leverandør – også blant de billigste kjedene.
– Kjøper du varene over internett blir det veldig rimelig, folk blir ofte positivt overrasket over at man kan kjøpe et HTH-kjøkken til denne prisen. Eksempelvis har HTH Norges billigste klassiske kjøkken, forteller Bech.
Fra godstolen kan du tegne, velge fra hele «Gjør det selv»-sortimentet og kjøpe kjøkkenet på HTH sine hjemmesider. Kjøkkenet blir få dager senere levert på døren i flatpakker. Rett nummer to er tilpasset deg som ønsker råd, veiledning og hjelp til å bestille, men gjerne gjør ting selv. Midbøe AS har nylig fått en egen «Gjør det selv»-avdeling, som er tilpasset nettopp denne retten. Ta mål og skisse med i butikken, og Midbøes ansatte hjelper deg med å bestille. For denne servicen betaler du litt ekstra, men får fremdeles HTH til en meget god pris. Liker du derimot at profesjonelle tar seg av hele prosessen, kan Midbøe tilby dette også. Gjennom retten «Trygt og godt» hjelper HTH deg med alt fra oppmåling til veiledning og design. Kjøkkenet kommer ferdig samlet direkte fra fabrikken, og blir levert på døren av HTH›s egne sjåfører.
– Ønsker du at vi monterer, klarer vi også det, og vi bruker kun de beste montørene i distriktet. Slik får vi sikret både god kvalitet og din investering, sier Midbøe-lederen.
– Det er helt opp til kunden, og på denne måten får vi dekket alle prisklasser og behov, legger han til.

Vidt spenn

Hos Midbøe AS står kunden i fokus, og kjøpet skjer på dine premisser. Midbøe var Norges første HTH-butikk og kan derfor garantere erfaring på området. Per i dag er de Norges største HTH-forhandler, og jobber daglig for å være Rogalands ledende kjøkkenleverandør. Med prisen for årets HTH-butikk i 2008 og beste kredittverdighet, har butikken gode forutsetninger. Foreløpig kan de i hvert fall skilte med å ha Rogalands største spenn i prisklasser. Ønsker du kvalitet utover den gode gamle HTH-stilen, tilbyr kjeden nemlig kjøkkenmerket Uno Form.
– Dette utvider spekteret vårt ytterligere. Vi har alt fra Norges billigste klassiske kjøkken, og opp til det absolutte mest luksuriøse som koster det samme som «en mindre enebolig», sier Bech.
«For den kresne» reklamerer Uno Form seg med, og med håndlagete produkter og materialer av ypperste klasse, gir det kvalitet man ikke ser ofte i dag. Merket er en ofte kopiert designklassiker, og med sine uendelig mange kombinasjoner har fabrikken aldri laget to helt like kjøkken. Så her er du garantert både klassisk holdbart design og originalitet.

Miljølokomotiv

HTH-kjeden er også kjent for sin miljøprofil. De er den eneste kjøkkenleverandøren med det danske inneklimamerket.
– Vi er opptatt av et sunt inneklima, understreker Bech.
Som en del av et godt innemiljø spiller klimaet en stor rolle. I følge HTH kan avgasser og lukter påvirke helsen, i form av hodepine, irriterte øyne og allergi. I vår del av verden holder vi oss mye inne, og da er det ekstra viktig å tenke inneklima.
– Så uansett om du har et stramt budsjett, vil skjemme deg bort eller bare gjøre en god investering, samtidig som du sikrer et godt inneklima for deg og dine nærmeste, så får du det hos Midbøe på Lagårdsveien, avslutter den daglige lederen.

Fakta

• Á la carte er HTH›s nye kjøpekonsept. Kunden får tre valgalternativer:
• Kjøpe med ett klikk – Bestill varene på hth.no, hvor du velger mellom hele «Gjør det selv»- sortimentet. Den rimeligste måten å få et HTH-kjøkken på.
• Gjør det selv – Ta mål og lag gjerne en skisse. Gå innom en HTH-butikk, og du vil få hjelp til å bestille.
• Trygt og godt – Få alt gjort av HTH. De måler og kommer med forslag til du er fornøyd. Alle skapene kommer ferdig samlet, og leveres direkte fra fabrikken av deres egne sjåfører.
• Til slutt monteres kjøkkenet av en av distriktets beste montører. Valget er ditt.
• Alle «rettene» gjelder både kjøkken, garderobe og bad.

Tekst: Trine Barka Højmark  Foto: HTH