Hjem & fritid »  Oslos nye storstue for Honda og Hyundai

Oslos nye storstue for Honda og Hyundai

Skotvedt er en av landets største forhandlere av Honda, og nå kan de også tilby Hyundai. I deres nye bilanlegg på Ensjø finner du et bredt utvalg av både nye og brukte modeller, i tillegg til et stort verksted som har spesialkompetanse på de to bilmerkene.

Skotvedt er en familiebedrift med lange tradisjoner, og nå kan de invitere både gamle og nye kunder til sitt nye, topp moderne bilanlegg i Gladengveien på Ensjø. For mange er Skotvedt synonymt med Honda, og de er en av Norges ledende forhandlere av dette merket. Tidligere i vår utvidet de tilbudet og ble i tillegg forhandlere av Hyundai. Ved siden av et bredt utvalg nye og brukte personbiler har Skotvedt også et stort varebilsenter og et verksted som utfører alt av service og reparasjoner. Her blir du dessuten alltid møtt av en stab som både har lang erfaring og solide fagkunnskaper, og som kan hjelpe deg med å velge den bilen som passer best til akkurat deg og dine behov.
Tidligere holdt Skotvedt til noen hundre meter unna deres nye anlegg, men disse lokalene ble etter hvert for små for den stadig voksende virksomheten.
– En annen viktig grunn til at vi valgte å flytte til nytt anlegg, er for å posisjonere oss for frem-tiden. Både Hondas og Hyundais anerkjente kvalitetsprodukter fortjener lokaler som oser av kvalitet, sier daglig leder Axel Skotvedt.
De nye lokalene er lyse og oversiktlige, og innbyr til at man kan ta seg god tid til å se på de ulike modellene. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og foruten biler, kundemottak, resepsjon og kontorer finner du også hyggelige sittegrupper hvor det er
mulig å slappe av med en kopp kaffe, kundetoaletter med brettede håndklær og en nydelig liten glasskuppel med massasje-stol. Ved siden av anlegget i Oslo, har Skotvedt også avdelinger i Drammen og Asker og Bærum.

Article image

Erfaring og kompetanse

Det var Axels mor, Hanne Skotvedt, som startet importen av Honda til Norge for
40 år siden og for mange er nok Skotvedt fremdeles synonymt med Honda. Og etter at de overlot importen til Honda Norge i 2000 har de vært en av de største Honda-forhandlerne i landet. – Mange forbinder fremdeles automatisk Skotvedt med Honda, noe vi synes er veldig morsomt. Og vår mangeårige erfaring med Honda-produkter er det neppe noen som kan matche noe
sted i Norge. Mange av våre medarbeidere har vært med oss i mange år, og vi har
opparbeidet oss en unik kompetanse.
– Etter å ha kun vært forhandler for Honda i noen år, startet vi i februar også opp som forhandler for Hyundai. Honda og Hyundai er en miks som ikke mange har her til lands, og vi mener at de to merkene utfyller hverandre perfekt. Hyundai har hatt en utrolig fremgang de siste årene, både globalt og nasjonalt. Og vårt mål er å bli Hyundais nye flaggskipforhandler i Oslo. Innen årsskiftet håper vi å være Norges største og mest lønnsomme Hyundai-forhandler, forteller Axel.

Article image

Ny SUV fra Hyundai

Hos Skotvedt finner du selvfølgelig alltid de siste modellene fra begge bilmerkene, og i de store showrommet er det både mulig å ta de i nærmere øyesyn og du kan avtale tid for prøvekjøring. – Hyundai kommer stadig med spennende nyheter, og er anerkjente både for sin moderne design og ekstremt høye kvalitet. Blant annet tilbyr de fem års kvalitetsgaranti på alle nye biler, noe som i seg selv er et meget sterkt kvalitetsstempel. Tidligere i år lanserte Hyundai den nye Hyundai ix35, en modell som mange har ventet på med høye forventninger. Den er en kompakt SUV med et moderne og elegant design, praktiske løsninger og ikke minst god innvendig plass. I tillegg er drivstof-føkonomien og CO2 utslippet på nivå med en langt mindre familiebil.

Article image

Nyheter fra Honda

En av de mest populære nye modellene fra Honda er uten tvil CR-V. Den har vunnet en rekke tester i SUV-klassen, og har et lekkert og slående design. Her er det dessuten god plass til både passasjerer og bagasje, og firehjulsdrift og antispinnsystemet VSA i kombinasjon med en sterk i-VTEC-motor eller dieselmotor gjør Honda CR-V til en ideell bil under alle forhold. Honda har modeller som dekker ulike behov og livssituasjoner, og er du på jakt etter en bil som passer perfekt for bylivet kan de blant annet by på Honda Jazz. Den er liten på utsiden og enkel å navigere rundt i trange bygater, samtidig som den er komfortabel og romslig inni. I disse dager lanseres dessuten den spennende hybrid-bilen Honda CR-Z. Den har et sprekt og sporty design, og er den første hybridbilden med manuelt gir. Hos Skotvedt kan du få demonstrert de ulike modellene og få svar på alle dine spørsmål, og de ønsker alle hjertelig velkommen til sitt nye anlegg på Ensjø!
 
Tekst & foto: Mona Gullstein