Hjem » Klær & mote »  Oslos kuleste – for men only...

Oslos kuleste – for men only...

I mylderet av store kommersielle aktører finnes det heldigvis fremdeles enkelte kles-butikker som sverger til kvalitet og design. Steder hvor klær og mote er ekte lidenskap og ikke bare tall. Ett av disse er Zenon Men på Aker Brygge, hovedstadens mest spektakulære designerbutikk for menn.

Her tilbys en komplett pakke med merker som finnes få andre steder. Hos Zenon Men får du eksklusivitet; i tillegg til flere håndplukkede pieces fra hver eneste kolleksjon forretningen representerer. Fra klassiske Burberry til avantgarden Rick Owens, samt kolleksjonene til kjente moteskapere som Tom Rebl, Alexander Wang og det mer rocka Dsquared2.

Pierre Balmain

Denne sesongen ankommer nok et ytterst eksklusivt merke butikken – Pierre Balmain. Ingen andre butikker i Oslo har til nå fått lov til å representere dette designet. Zenon Men er den første og eneste. 
Pierre Balmain, i sin tid et ekte parisisk «powerhouse», bærer ennå grunnleggerens navn. Stilen er imidlertid en annen enn i den distingverte franskmannens glansdager. Takket være Christophe Decarnin, og senere Olivier Rousteing, fikk det fallerte motehuset en ny start. I dag er merket synonymt med dekadent, rockinspirert, glamorøs og ultrasexy design for begge kjønn. Det er hipt og ungdommelig, og har allerede fått en dedikert tilhengerskare blant den mer individuelle moteeliten. 
Vårens herrekolleksjon har en internasjonal «downtown» look, og er en blanding av Paris chic og London goes rock. Den er omfattende, og rommer alt fra strikk og skinn, til denim og casual wear. 
Fargepaletten er variert. Her finnes hvitt, svart og ulike nyanser av blått, men også innslag av friskere toner som rødt og gult. 
Materialene er enkle, eksempelvis behandlet denim og vasket skinn. Ulike fargebehandlinger sørger for en særegen finish. Formene varierer fra smalt til oversize.

Ikonet Alexander McQueen

Selv om de fleste gleder seg over vår og sommer, finnes det faktisk grunner til allerede å se frem mot høsten. De heter Balenciaga og Alexander McQueen og er Zenons Mens gave til kundene sine neste sesong. 
Unisex bagene til Balenciaga er fantastiske; det samme er kolleksjonen til ikonet McQueen. Sistnevnte blir representert med både klær og tilbehør. For eksempel har skullskjerfene, i ulike kvaliteter, allerede rukket å bli en internasjonal hit. Også de passer like godt for begge kjønn. Ekstra fint er det at de første leveringene kommer allerede i mai. 
Det er bare å glede seg. Det gjør definitivt undertegnede – og jeg er kvinne!

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Marthe Eyde Kjuus

Følg IN magasinet på Facebook