Hjem » Oslo »  Opplev nye Volvo V90

Opplev nye Volvo V90

Nye Volvo V90 har vakt begeistring både blant motorpressen og bilelskere helt siden lanseringen i vår. I oktober kom den endelig på norske veier og hos Bilia Økern kan de fortelle om enorm interesse rundt den nye modellen. Tar du turen innom deres bilanlegg i Økernveien kan du selv oppleve den nye Volvo V90!

Bilia Økern holder til i Økernveien og er forhandler av Volvo og Ford. I deres topp moderne bilanlegg finner du alt du trenger for et enkelt og trygt bilhold, med alt fra delelager og verksted til dekkhotell. 
– Vi er landets største Volvo forhandler og i løpet av et år selger vi 750 nye Volvo og 1500 brukte. Vår ambisjon er å være bransjens beste servicebedrift og vi er ekstremt opptatt av kundetilfredshet. Jeg føler vi hever oss veldig bra og målet er å ta en større andel av premium-markedet, særlig med de nye modellene som nå har kommet, forteller Kjetil Nilsson, salgssjef Volvo.
Bilia Økern har et stort bilanlegg med en rekke nye og brukte biler utstilt, men det er ingen tvil om at den store stjernen akkurat nå er den nye Volvo V90. Da den endelig kom på norske veier i oktober var den en etterlengtet modell. Og det er tydelig at alle som kommer inn dørene må en tur bort å titte på en av de utstilte modellene, uansett hvilket ærend de egentlig har. To av salgsteamet for Volvo, Daniel Scott Arnfinsen og Håvard Lyngstad, forteller at det har vært en enorm interesse rundt bilen. 
– Volvo V90 er en bil hvor vi ser at det er interesse fra alle aldre og hele spekteret av kundegruppen. Det er en bil som er sikker og funksjonell og som særlig appellerer til folk med en aktiv livsstil og familier som er mye på farten. Bilen løfter Volvo opp til ett nytt segment hvor naturlige konkurrenter blir Audi og BMW. Volvo V90 er der oppe med de bilene både når det gjelder komfort, design, kvalitet og ikke minst sikkerhet.

Fokus på sikkerhet

Volvo er kjent for sitt fokus på sikkerhet og et av deres slagord er «safety is not an option». Selskapet har en overordnet ambisjon om at ingen skal omkomme i en Volvo som er produsert etter 2020 og i de nye modellene har de mye fokus på å unngå kollisjon. De intelligente teknologiene som støtter kjøringen din kalles IntelliSafe og selve kjernen i IntelliSafe er City Safety. Dette systemet er standardutstyr på alle Volvo V90 og fungerer som en andrepilot som er på utkikk etter farer på veien foran, varsler deg og om nødvendig griper inn. City Safety registrerer både andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr foran deg, selv om natten. Ikke bare varsler systemet om eventuelle farer, det bremser også automatisk ned for å unngå eller begrense skade ved en kollisjon dersom du ikke reagerer på varselet. I tillegg har Volvo V90 også assistent-systemer som utveksler informasjon biler imellom eller henter informasjonen direkte fra Veivesenet om glatte veibaner eller hull i asfalten. 
Bilen har dessuten det siste innen underholdning og ved hjelp av Apple CarPlay kan du gjøre senterdisplayet til en forlengelse av din iPhone. 
– Volvo er flinke til å være langt fremme på teknologi og de er veldig innovative på infotainmentsystemer. Blant annet kan man få dagligvarer fra marked.no levert rett i bagasjerommet på bilen mens man er på jobb.

Skandinavisk design

Og bagasjerommet på nye Volvo V90 er ingenting å kimse av. Da IN magasinet var på besøk hos Bilia Økern demonstrerte de tre selgerne hvor stort bagasjerommet faktisk er ved å ta kofferttesten. Og det må sies at det var overraskende hvor mye bagasje det faktisk var plass til. 
– Volvo V90 er en større bil i utgangspunktet enn det Volvo har hatt tidligere og blant annet har den et veldig stort baksete både når det gjelder lengde og bredde. Her er det god plass til både fem personer og mye bagasje.
Volvo designer og produserer fremdeles alle sine biler i Göteborg og det skandinaviske designet er fremtredende. I tillegg betyr dette at den er bygd og testet i forhold til skandinaviske forhold og med tanke på klimaet her i nord. 
– Skandinavisk design gjennomsyrer alt Volvo gjør og holder bilene rene og nesten minimalistiske. Interiøret i nye Volvo V90 er luksuriøst og den har topp moderne motorer. Den kan fås både med bensin og diesel motorer, og til våren vil det komme en hybrid-modell. Og firehjulstrekk kan tilbys på alle motorer i kombinasjon med automatgir. Volvo V90 ser virkelig fantastisk ut og vi er utrolig stolte av den. Og vi vil gjerne ønske alle velkomne hit til Bilia Økern for å prøvekjøre den!

Faka Bilia Økern

Adresse: Økernveien 115, 0579 OSLO
Webside: Bilia Økern
Facebook: www.facebook.com/BiliaOkernVolvo
Telefon: 530 25 000

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Volvo

Følg IN magasinet på Facebook