Hjem » Hjem & fritid »  Oppfyll drømmen med Audi Sport

Oppfyll drømmen med Audi Sport

Det er liten tvil om at Audi Sport modellene er den ultimate drømmen for mange bilentusiaster. Møller Bil Oslo Vest er den eneste autoriserte Audi Sport forhandleren i Norge og dermed de eneste i landet som har lov til å selge toppmodellen Audi R8. Tar du turen innom bilanlegget på Lilleaker vil du kunne oppleve både Audi R8 og de andre Audi Sport modellene. I tillegg arrangerer de jevnlig Trackdays hvor det er mulig å kjøre disse fantastiske bilene på Norges råeste motorbane, Rudskogen!

Den er uten tvil noe av det første man legger merke til i det man kommer inn dørene hos Møller Bil Oslo Vest. Audi R8. Selve kronjuvelen blant Audis brede modellrange som det kun er Møller Bil Oslo Vest som har lov til å selge her i Norge. Som seg hør og bør står den utstilt i de rette omgivelsene, ved siden av Audi Sport Corner. Her finner du blant annet en egen lounge med skinn- og lakkprøver, utstilling med kjøredresser og altså Audi R8 V10 plus Coupé.
Møller Bil Oslo Vest er landets største forhandler av Audi og den eneste sertifiserte Audi Sport forhandleren. I deres topp moderne bilanlegg på Lilleaker kan du oppleve hele modellspekteret til Audi. De har dessuten en egen Customer Private Lounge hvor du ved hjelp av den best tilgjengelige teknologien kan skreddersy din nye Audi ned til minste detalj.
– Fabrikken krever en viss standard før man blir autorisert som Audi Sport forhandler, forteller Christian Reitan, Markedssjef Audi, og Christina Eng, Digital Content Manager. 
– Vi har sertifiserte Audi Sport selgere og stiller derfor med unik kompetanse for å sikre nødvendig kvalitet i hele kundereisen når du handler en Audi Sport modell hos oss. I butikken har vi alltid en Audi R8 modell ustilt, i tillegg har vi demonstrasjonsbiler av de fleste RS-modellene. I år har det kommet fire nye Audi Sport-modeller, Audi RS 5 Coupé, RS 3 Sportback, RS 3 Sport Sedan og TTRS og vi har demonstrasjonsmodeller av alle sammen.

Audi Sport Service

Bilanlegget på Lilleaker har en stor og moderne serviceavdeling. Her er det også mekanikere med sertifisert opplæring og det nødvendige spesialverktøyet for å utføre verkstedtjenester til Audi R8.
– Vi tilbyr service på alle Audi Sport modellene, noe som krever spesialutdannete mekanikere og spesialverktøy. Våre teknikere kjenner din Audi Sport modell til fingerspissene. Og alle kjøpere av Audi Sport får egen selger og en egen tekniker å forholde seg til. Mens bilen er på service får de dessuten en annen Audi Sport modell å kjøre. Det er viktig for oss at kundene føler seg godt ivaretatt i alle ledd.

En kjøreopplevelse utenom det vanlige

Som Audi Sport kunde får du dessuten jevnlig tilbud om ulike eventer. Blant annet får du muligheten til å teste bilen din på bane. Nå har dessuten alle muligheten til å få drømmen om å kjøre Audi Sport modellene oppfylt, selv om man selv ikke eier en. I samarbeid med Trackday.no inviterer nemlig Møller Bil Oslo Vest jevnlig til drømmedager bak rattet på Audi Sport modellene. 
– Vi arrangerer Trackdays flere ganger i året på Norges råeste racerbane Rudskogen. I 2017 har vi så langt hatt åtte dager. Sist la vi ut fire dager med til sammen 60 plasser som ble utsolgt i løpet av en dag. Det er tydelig at det er tilbud som mange finner attraktivt. Audi Sport har en stor gruppe fans og vi er ydmyke over responsen.
På dagene som ble arrangert på Rudskogen i høst fikk deltagerne mulighet til å kjøre tre runder i nye Audi S4, Audi RS3/TT og selvfølgelig Audi R8 V10 Plus. Årets Audi S4 kan skilte med 354 hk og en 0-100 km/t tid på 4,7 sekunder, mens årets rykende ferske utgave av Audi RS3/TT kan skilte med 400 hk, quattro og herlige sportslige kjøreegenskaper. Til slutt var det duket for tre uforglemmelige runder på racerbanen med en av verdens raskeste superbiler Audi R8 V10 Plus som klarer 0-100 km/t på 3,2 sekunder.
Alle får teoretisk og praktisk opplæring i både banekjøring og bilene. Kjøringen blir dessuten gjennomført med en erfaren racinginstruktør i bilen slik at alle føler trygghet til å mestre bilene og banekjøring på en best mulig måte. Enten du velger å kjøre en av Møller Bil Oslo Vests Audi Sports modeller eller du stiller med egen bil så ligger alt til rette for årets mest fantastiske bilopplevelse.
For mer informasjon om Trackdays med Audi Sport på Rudskogen se trackdays.no eller Møller Bil Oslo Vests hjemmesider!

Fakta Møller Bil Oslo Vest Audi

Adresse: Lilleakerveien 20, OSLO
Web: oslo-vest.audi.no
Facebook: facebook.com/audimollerbiloslovest
Instagram: instagram.com/audimollerbiloslovest
Tlf: 24 03 24 00
Epost: oslovest@moller.no
Åpningstider: Man-ons 07-17, Tors 07-19 , fre 07-17 og lør 10-15

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Audi

Følg IN magasinet på Facebook