Hjem » Trondheim »  Nytt og sentralt på trivelige Byåsen

Nytt og sentralt på trivelige Byåsen

I Gamle Åsvei 51 på Byåsen skal Quartett Eiendomsutvikling AS, bygge 24 moderne og luftige leiligheter.

Quartett Eiendomsutvikling AS er et trøndersk eiendomsselskap, med mange års erfaring innen utvikling og utbygging av eiendommer. Selskapet er en del av NB-gruppen som også omfatter Næringsbygg AS og Næringsbygg Betong AS.
– Vår visjon er «Vi bygger fremtiden». Vi ønsker å tilby våre kunder gode og funksjonelle boliger, og ikke minst at opplevelsen etter innflytting er at «de har fått det aller beste» når de har kjøpt ny bolig gjennom oss, sier daglig leder Per Otto Wigum.

Byens beste side

Leilighetene som bygges i Gamle Åsvei 51 vil være fra 61-116 kvm, med flott beliggenhet, god utsikt og gode solforhold. Rett utenfor døren er det fine uteområder og Bymarka med sin flotte natur er kun er «steinkast» unna. Prosjektet har parkeringsanlegg i kjelleren og det vil være heis opp til samtlige etasjer. 
– Det er moderne og svært gjennomarbeidede løsninger. Vi har lagt stor vekt på kvaliteter som vannbåren varme i gulvene, moderne kjøkkenløsninger og store vindusflater med fokus på lys og utsikt, sier eiendomsutvikler og prosjektansvarlig Eva Ekrem.

Sentrumsnært

For å komme til Gamle Åsvei 51 er det kun 6-7 minutter med trikken, og det er holdeplass like ved. Det også lett adkomst dersom man foretrekker å kjøre bil. 
– Er du glad i turer i skog og mark er Trondheims mest populære turområde Bymarka lett tilgjengelig like ved. Her er det perfekte skiforhold på vinteren og turer til fots og sykkel på sommerstid. Det er heller ikke langt unna til byens butikker og uteliv, sier Ekrem.

Store deler solgt

I første kvartal av 2016 er det planlagt at leilighetene skal stå ferdige. Prosjektet er nå lagt ut for salg og store deler er allerede solgt. Næringsbygg AS, som er Quartetts søsterselskap vil være totalentreprenør for prosjektet og vil stå for ferdigstillingen av leilighetene i Gamle Åsvei 51.
– En stor fordel med byggeprosjektet er at når det først står ferdig, er det ferdig. De som flytter inn vil ikke oppleve å måtte bo på en byggeplass, slik det noen ganger kan være med nye boligprosjekter som går over flere byggetrinn. Når du flytter inn i Gamle Åsvei 51 kan du nyte ditt nye hjem på naturskjønne Byåsen, forteller Eva Ekrem.

Tekst: Stine Marie Larsen | Foto: Quartett Eiendomsutvikling AS & Stine Marie Larsen