Hjem » Helse & velvære »  Nytt liv med nytt hår

Nytt liv med nytt hår

Få ting har så mye å si for selvfølelsen som håret. Å miste det er for mange en påkjenning som kan føre til både angst og sosial isolering. Men det finnes heldigvis hjelp å få!

1. Anita Strand (35) 2. Andrea Veslehaug (15) 3. Adem Tugsuz (36).

Det er mange årsaker til hårtap, men uansett er det det en tøff påkjenning for de som rammes. Hos Apollo Hårsenter har de over 30 års erfaring med å hjelpe mennesker med hårtap. Spesialistene som jobber her er alle lidenskapelige opptatt av å gi deg den frisyren du ønsker. De tilbyr alt fra hodebunnbehandlinger og permanente hårsystemer til transplantasjon og parykker. Uansett hvilken løsning som passer best for akkurat deg, vil du igjen bli fin på håret! Mange har fått hjelp hos Apollo Hårsenter og opplever en ny hverdag. Her er tre av dem:

Anita Strand (35)

Sykepleier fra Tromsø – Årsak til hårtap: Alopecia Areata – Løsning: Hårdel
– Jeg gruer meg ikke lengre til ting og bruker ikke energi på håret slik jeg gjorde før. Mannen min sier også at jeg er blitt mye gladere og enklere å ha med å gjøre. Hårdelen ser så ekte ut at det er helt umulig å se at det ikke er mitt hår, forteller Anita som har blitt mye mer sosial etter at hun i fjor fikk permanent hårdel for første gang.

Andrea Veslehaug (15)

Elev fra Geilo – Årsak til hårtap: Kreftbehandling - Løsning: Hårdel
– Jeg følte meg bedre med en gang, for jeg ble lik de andre jentene. Klassekameratene mine synes det var annerledes å se meg med det lange håret første gangen, men de er blitt vant til det nå. De synes jeg er fin med langt hår. Jeg sier ingenting hvis folk ikke ser det, men det er ingen som spør.

Adem Tugsuz (36)

Maskinfører fra Drammen – Årsak til hårtap: Stress – Løsning: Hårdel
– Jeg får masse komplimenter av folk hele tiden og det setter jeg pris på. Helt siden jeg mistet håret har jeg savnet å gre det. Nå kan jeg bruke lang tid på å få den riktige sveisen og det føles godt. Jeg har fått livet tilbake!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Apollo Hårsenter