Hjem >  Nyt sommeren i utemøbler fra Slettvoll

Nyt sommeren i utemøbler fra Slettvoll

Det er få ting som er bedre enn å nyte varme vår- og sommerdager i hagen eller på terrassen. Og med våren og sommeren rett rundt hjørnet er det mange som har begynt å planlegge uterommet. Hos Slettvoll finner du vedlikeholdsfrie utemøbler i et tidløs design som enkelt lar seg kombinere med ulike interiørdetaljer slik at du får akkurat den stilen du foretrekker!

Sesongen for utemøbler har endelig kommet og tar du turen innom Slettvoll finner du nå deres lekre kolleksjon av utemøbler. Våren er jo tiden for forandring og fornyelse og nye tekstiler, tepper eller puter er alt som skal til for å skape nye rom. Et besøk hos Slettvolls butikk i Barstølveien er nærmest garantert å gi deg ny inspirasjon til innredningen både inne og utendørs.
Slettvoll er kjent for romslige og komfortable møbler med et tidløst design. Det hele startet på Sunnmøre i 1951 og deres dyktige håndverkere produserer fremdeles møbler i fabrikken på Stranda. I dag finnes det hele 19 Slettvoll butikker i Norge og Sverige hvor du finner alt du trenger til hjemmet, fra møbler og tepper til puter, pledd og andre interiørvarer. Nå har dessuten årets kolleksjon av utemøbler kommet i butikkene. Også i denne kolleksjonen kan man gjenkjenne designet vi kjenner fra andre av Slettvolls kolleksjoner, noe som gjør det enkelt å skape en rød tråd i innredningen og gjør uterommet til en naturlig forlengelse av resten av hjemmet.

Møbler tilpasset ditt uterom

Enten du har et lite eller stort uterom får du hos Slettvoll møblering som er tilpasset nettopp din hage eller terrasse. Bondi-serien er nemlig designet for at delene skal kunne brukes alene eller kombineres. Dette er dessuten utemøbler som trenger minimalt vedlikehold slik at du kan nyte livet og sommeren med utemøbler som tåler sol, regn og saltvann. 
– I våre butikker finner du et rikt utvalg av puter og interiørvarer for å skape den gode sommerstemningen. Velg det du liker best og skap ditt eget personlige uterom, oppfordrer butikksjef Kjetil Torgersen. 
Det tidløse designet og de lyse putene gjør at du enkelt kan style utemøblene i den stilen du selv ønsker. Enten du foretrekker å holde det rent og enkelt, legge til dine egne farger eller hva med litt etnisk tilbehør? Det er kun fantasien som setter grenser. Siden dette er møbler av høy kvalitet som du kan ha i mange sesonger er dette en flott mulighet til å skifte stil på uterommet til neste sommer uten at du behøver å gå til innkjøp av nye møbler. Hos Slettvoll Kristiansand hjelper de gjerne med møbleringen enten du skal planlegge en stor uteplass eller bare ha en ny sofa.

Rustikk safari stil

– Slettvoll har i vår latt seg inspirere av en rustikk safari stil. Vi har kombinert tidløse møbler med unike kelim puter, safari mønster og afrikanske krukker, forteller Kjetil. Blant annet kan de friste med de vakreste kelimputer som er skapt av nomader i Anatolia. Putene er vevd for hånd i ullens naturlige farger og hver pute er et unikt lite kunstverk.
Kombinerer du de med de runde Roma bordene har du en sikker vinner! Roma er en serie håndlagde bord utformet og fremstilt av kunstnerparet Sara og Michele Morandi fra Monte Rocchetta. Dette er italiensk håndverk på sitt ypperste hvor hvert bord er unikt med et kunstnerisk røft uttrykk som garantert vil være et blikkfang i ethvert rom.
Du finner årets kolleksjon av utemøbler i Slettvolls butikk i 
Barstølveien – og det er vel verdt å ta turen innom!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Slettvoll

Følg IN magasinet på Facebook