Hjem » Interiør & design »  Nyheter til soverommet

Nyheter til soverommet

God søvn er viktig for både kropp og sjel. Det er mange fordeler ved å sove godt. Man lever lengre, får bedre helse, ser yngre ut, lærer raskere og gjør en bedre jobb.

Siden 1947 har Jensen produsert senger i Norge med fokus på liggekomfort. Mange banebrytende innovasjoner innen liggekomfort bærer Jensens signatur. At Jensen tilbyr en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og de beste materialer og løsninger er velkjent i bransjen. Jensen oppdaterer sin Signature Collection med herlig tilbehør i nordisk stil, aktuelle tekstiler og tidsriktige farger. Med 70 års erfaring og to designpriser i bagasjen, har Jensen utviklet produkter i fantastisk design og i nye, spennende materialer og farger.

Velurtekstil

I vår lanserer Jensen velurtekstil i mørk grønn og blå, beige og grå. Et tyngre og mykt materiale som velur gir et majestetisk, men lunt og innbydende uttrykk. Veluren står i fin kontrast til de triangel formede bena i svart stål. 

Nyanser av grønt og blått

Ulike nyanser av grønt og blått er de mest aktuelle fargene vi ser på tekstiler i vår. Den lyseblå sengen vises her i kombinasjon med Portrait gavl med stripedetaljer. Add-On nattbord og lampen fra serien Nordic Line festes under sengen og skaper et luftig uttrykk.

Ben i to nye utførelser

De lekre bena Triangle lanseres i to nye utførelser, matt messing og matt svart, det samme gjelder de slanke sylinder formede bena. Bena er ypperlige å kombinere på for eksempel seng og ottoman. Ottomanen i beige velur har praktiske oppbevaringsmuligheter under setet. 

Flere nyheter

Deilig og grønn velur på seng og Landscape gavl med stripedetaljer. Nattbordet Add-On Floor og sengebenken Sit-On er blant nyhetene i serien Nordic Line. Tilbehøret finnes i eik, hvitbeiset eik og svartbeiset eik med understell i pulverlakkert stål – to slitesterke og holdebare materialer.

Nyhetene er tilgjengelig fra mai 2017.

Følg IN magasinet på Facebook