- Olavsfest om TILLIT
- Tellus rammer inn ferien
- Stammens koder
- Endelig vår
- Reduser strømforbruket med 40%*
- MORTEN ENGEBRETSEN AS - Rask, ryddig og rå siden 1901
- Velger skiferie i Skandinavia i vinter
- Vinterens vintips fra Frank Røstgård
- Nostalgi, design Halvor Bakke & Anita Sletten for Magnor Glassverk
- Legendarisk bil – legendarisk klokke
Nye kokker i Theatercafeen
RØST Teaterbistro er navnet på det nye spisestedet på Trøndelag Teater. Bak det nye restaurantkonseptet står en gjeng selvutnevnte matnerder.
– Vi lager skandinaviskinspirert mat med en vri, sier kjøkkensjef Mette Beate Evensen.
På menyen står kortreiste råvarer og sesongvarer, og menyen blir skiftet ut og tilpasset sesongen.
– Vi er ofte i skogen og plukker ting som kan brukes. For eksempel har vi plukket kongler og laget likør av dem. Og når vi slakter et dyr, er vi opptatt av å bruke hele dyret, sier kjøkkensjefen.
Kjøkkensjef Mette Beate Evensen (t.v.), Pauline Angen Barland, Martin Hovdal og Aleksander Storm står klare til å servere det trønderske teaterpublikummet i Theatercaféen. |
Restauranten har også ansvaret for pausebaren på teatret, og de ønsker alle velkommen innom for å spise middag selv om man ikke skal på forestilling. RØST Teaterbistro er åpen mandag til lørdag fra kl 17.00.
Tekst: Renate Brødreskift I Foto: Renate Brødreskift og Trøndelag Teater