Hjem & fritid »  Nye Fiat 500L er her!

Nye Fiat 500L er her!

Det er nok mange bilinteresserte som har ventet i spenning på lanseringen av Fiat 500L, og nå er det nye medlemmet i Fiat 500-familien endelig her. Tar du turen innom RSA Bil Romerike kan du selv ta den nye modellen i nærmere øyesyn!
RSA Bil Romerike holder til i lyse og innbydende lokaler i Hvamsvingen på Skjetten, like i nærheten av Olavsgaard. Som forhandlere av både Fiat, Suzuki, Alfa Romeo og Isuzu finner du et bredt utvalg både nye og brukte biler i deres lokaler. 
– Vi har holdt til her i over ti år, og etter at vi utvidet for noen år siden har vi nå flesteparten av de brukte bilene inne. Vi er 100 % eid av bilimportøren RSA, og har både verksted og delelager for de fire merkene vi representerer, forteller daglig leder Mads Hexeberg. – Frem til 2007 var vi bare forhandler for Suzuki, og dette er et merke som fremdeles er like populært. Dette er i hovedsak firehjulsdrevne bilder som vi blant annet selger mye av til kommunene rundt her. Den nye modellen Suzuki S-Cross er en veldig fin mellomklasse SUV som vi har tro på vil selge veldig bra. I 2009 utvidet vi med Fiat og Isuzu, og fra Izuzu har vi modellen Isuzu D-max som er en av de mest solgte pick-upene på markedet. Og i 2010 ble vi også forhandlere av Alfa Romeo som kommer med mange spennende nyheter de neste årene.

Ny modell fra Fiat

Fiats 500-modeller er en populær bil som har solgt mye både i utlandet og her hjemme, og i vår var tiden endelig kommet for lanseringen av det siste tilskuddet til Fiat 500-familien, nemlig Fiat 500L. L står for Large, og den nye modellen er en romslig 5-dørs modell med mye plass. Her er det rom for komfortable kjøreturer både for sjåfør og passasjerer, og ikke minst sørger det 400 liter store bagasjerommet for at du har plass til det du trenger av bagasje. I tillegg sørger praktiske detaljer som en plate som man kan flytte opp for å lage hyller og bakskinner på seter som man kan skyve frem og tilbake for en funksjonell bil. 
Mange vil nok kjenne igjen det lekre retro-inspirerte designet fra Fiat 500, som er videreført i den nye modellen. Store vinduer og et panorama vindu i taket setter både en ekstra spiss på designet, i tillegg til at det gir deg en fantastisk oversikt over landskapet utenfor. 
- Fiat 500L har en rekke praktiske løsninger, og er fin både i byen siden den er forholdsvis kompakt samtidig som den egner seg godt på landeveien. Den har en startspris på 228 800,- og da er det allerede mye tilleggsutstyr inkludert, samtidig som man selvfølgelig kan velge det man ønsker av ekstrautstyr. Fiat 500L er en utrolig kul bil som vi har stor tro på vil selge mye, avslutter Mads og ønsker alle velkommen innom RSA Bil Romerike for å oppleve den nye modellen fra Fiat.  

Tekst: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook