Hjem » Sandnes »  Ny, spennende konseptbutikk i Stavanger

Ny, spennende konseptbutikk i Stavanger

Dale of Norway har fornyet seg med flotte, moteriktige plagg i lett, myk ull som kan brukes hele året. Fra før er merkevaren verdenskjent for sin suverene strikkekvalitet med norske design. Nå åpner Dale of Norway konseptbutikk i Stavanger som viser hele den stilige, nye kolleksjonen!

Dale of Norway startet i fjor konseptbutikk på Karl Johan, som har blitt en stor suksess. De nye trendy-tradisjonelle plaggene har gitt merket ikon-status blant mote- og kvalitetsbevisste nordmenn, ikke minst blant ungdom. Kolleksjonen er bred med plagg til både hverdag, jobb, sport og fest – for kvinner og menn i alle aldre. Nå åpnes ny konseptbutikk ved Torget i Stavanger sentrum, adressen er Skagen 4, som virkelig er verd et besøk!

Norsk strikkemote med høy image

Strikk er noe av det heteste i motebildet akkurat nå. Visste du at det er Dale of Norway som har gjort norsk strikkedesign verdenskjent? Og at dette er en av de få tekstilbedriftene som fortsatt produserer i Norge? Merket har en «high end» image i de flotteste sportsmotebutikkene i utlandet, og det verdsettes høyt at produktene er autentisk norske. Helt fra 1879 har Dale of Norway hatt sin produksjon på Vestlandet. Den høye kompetansen, og at hele strikkeprosessen er i Norge, sikrer den suverene kvaliteten.

Trendy transformasjon

Dale er kjent for tradisjonsrike kofter og gensere av topp kvalitet, som er populære gaver til utenlandske besøkende. Mindre kjent er det at Dale nylig har gjennomgått en «revolusjon» med utvikling av nye, freshe og moderne klær. Ullfibre og strikketeknikker er forbedret med avanserte metoder, og mange av de tradisjonelle mønstrene har fått en trendy makeover.

Lett, myk ull – til bruk hele året

Dale of Norway har lansert en rekke stilige gensere og jakker i lett ull som er så myke at de kan brukes rett på huden. De er perfekte til daglig bruk hele året, inne og ute – også om sommeren på kjølige dager. Plaggene kan enkelt vaskes i maskin, og har god holdbarhet.

Dale of Norway har lansert en rekke, flotte trendy-tradisjonelle design i lett, myk ull som ikke klør.

Naturens eget «high tech» fiber

Det er nå en sterk trend mot ull på bekostning av både syntetiske plagg og bomull. Ull puster, er varmeregulerende og bakteriefrastøtende – som gjør at det ikke lukter svette av et ullplagg. Samtidig er ull naturlig og det mest miljøvennlige av alle tekstilfibre.

Unike vannavstøtende, vindtette plagg

Nyvinnende fra Dale of Norway er «Weatherproof» gensere og jakker i vannavstøtende norsk ull med vindtett membran. Plaggene er perfekte i ustabilt norsk vær – på tur, i båten, på hytta eller i skibakken. Kvaliteten er ideell i lyse farger, da både vann og smuss preller av. Dette er plagg du må se og prøve, så stikk innom den nye Dale-butikken!

Tekst: Ingvild Olsen | Foto: Dale of Norway & Studio LK