Hjem » Klær & mote »  Ny skobutikk på Kilden

Ny skobutikk på Kilden

Osc. Rørtvedt i SKORINGEN åpner etter 82 års drift sin butikk nummer 3 i kjeden på kilden. Utenom denne har de en Ecco shop og en SKORINGEN i Stavanger Sentrum og en SKORINGEN på Madla Amfi.

I en tid hvor flere og flere snakker om netthandel, satser allikevel familiebedriften på en ny butikk i Hillevåg. Oscar Olsen Rørtvedt som startet butikken i Nygaten 18 i 1936 bodde på Hinna, mens hans sønn, Bjarne flyttet til Hillevåg hvor han bodde resten av livet. Der vokste også hans sønn Rolf opp! Han driver i dag butikkene sammen med sine 2 døtre. 
At han selv vokste opp i Hillevåg gjør det både hyggelig og spennende å starte opp skobutikk på «hjemmebane». SKORINGEN er en kjede i vekst, og med god oppbakking fra kjedekontoret tror familien at de kan drive enda en god butikk i regionen. Konseptet passer perfekt til bydelen, sko til damer og herrer i alle aldre, hvor både komfort og design er nøkkelen til suksess. Mest stolt er de av sitt store utvalg av barnesko! Hillevåg og Kilden får en ny og spennende butikk som de håper kan bidra til fornøyde kunder og butikknaboer. De er opptatt av god kundeservice og god dialog med kolleger! Alle er velkommen inn for en hyggelig skohandel.

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK