Hjem » Oslo »  Ny inspirasjon til kjøkkenet

Ny inspirasjon til kjøkkenet

Trenger du ny inspirasjon til kjøkkenet? Da er det verdt å ta turen innom Strai Kjøkken på Skøyen. Den gamle industribygningen i Drammensveien er den perfekte rammen rundt de mange lekre utstillingene og et besøk her er nærmest garantert å gi deg nye ideer og drømmer!

Strai Kjøkken er noe så sjeldent som en helnorsk kjøkkenprodusent som kan skilte med en historie som strekker seg helt tilbake til 1929. I dag er det fjerde generasjon som driver familiebedriften og all produksjon foregår fremdeles på Strai like nord for Kristiansand.

Etter å ha holdt til i Bygdøy Allé i 25 år valgte Strai Kjøkken å flytte til nye lokaler i Drammensveien 130 for noen år tilbake. 
– Skøyen har blitt den nye kjøkkenbyen og vi ønsket å være der alle konkurrentene våre er. Her i Studio Hagen deler vi dessuten lokaler med forretninger som spesialiserer seg på gulv, parkett og trapper, i tillegg til Bang & Olufsen. Her blir kundenes behov godt ivaretatt og de kan få det meste de trenger til oppussingen på et sted. I tillegg har vi gratis parkering rett utenfor dørene, forteller daglig leder Monica Syversen og interiørkonsulent Nina Alnæs Sundkøien.

Høy kvalitet

Strai Kjøkken er kjent for sin høye kvalitet. Her finner du dessuten kjøkken i ulike prisklasser og til alle livets faser. De har to ulike segmenter, Premium og Komfort. Begge har hele 30 års bruksgaranti og alle skrog leveres ferdig sammensatt. 
– Komfort har samme høye kvalitet som Premium, men med et litt mindre utvalg av for eksempel farger og fronter. Premium er uten tvil det vi selger mest av. Her har man ekstremt mye å velge blant, enten man ønsker et klassisk eller mer moderne kjøkken. Med Premium får du tilpasset kjøkkenet som du ønsker i både farger, fronter og tilleggsutstyr. Du kan til og med velge din egen farge på kjøkkenet, slik at du får akkurat det kjøkkenet du alltid har ønsket deg. Vi har dessuten et bredt sortiment innen bad og garderober, slik at man kan få samme fronter som på kjøkkenet og få en rød tråd gjennom huset.
Bare for noen få år tilbake var de aller fleste kjøkken som ble solgt i Norge hvite. Men de to damene hos Strai Kjøkken kan røpe at det nå blir stadig mer populært med farger. 
– Det blir mer dype, mørke farger som lakris, blått, aubergine, plomme og jordfarger. Mange velger også fronter i beiset eller malt eik. De som ikke ønsker farger velger ofte naturtoner, beige eller grått istedenfor helt hvitt. Det er også veldig spennende å kombinere de mørke fargene med en kontrast som for eksempel hvite benkeplater. Vi selger mer benkeplater i laminat og linoleum enn tidligere. Begge er slitesterke materialer som tåler å bli mye brukt. I tillegg er det prisvennlig og mange velger å heller legge pengene i møbler og så eventuelt bytte ut med en benkeplate i stein senere. Benkeplater i tre går det mindre av, rett og slett fordi de krever litt mer vedlikehold. Det har dessuten kommet utrolig fine benkeplater i laminat med trestruktur hvor man slipper vedlikeholdet. Vi ser også at mange nå ønsker seg kjøkken uten mye overskap. Ett alternativ kan være to oppvaskmaskiner hvor man lar det rene stå i en mens man fyller opp den andre. Dermed trenger man mindre overskap.

Nye fronter i sort melamin

Strai Kjøkken kan friste med en rekke spennende nyheter i tiden fremover. Blant annet vil de snart kunne vise frem en splitter ny utstilling med de nye flotte frontene i sort melamin. Disse gjør seg utrolig bra sammen med detaljer som håndtak i naturmaterialer som skinn og armatur i kobber eller messing.
Man trenger ikke oppholde seg lenge i butikken før man legger merke til at det hersker en god og behagelig stemning her. Her får du dessuten alltid god hjelp av erfarne salgskonsulenter slik at du får akkurat det kjøkkenet du drømmer om. 
– Vi har fått nytt team etter at en gikk av med pensjon etter 15 år i Strai og to andre valgte å gå tilbake til helt andre yrker. Men alle som jobber her har lang erfaring med kjøkken. Hanne kommer fra jobben som daglig leder hos Strai Kjøkken Lindesnes og både Nina og Cathrin har lang erfaring fra kjøkkenbransjen. Vi får ofte gode tilbakemeldinger fra kundene om at de synes de får god service. Og siden vi hele tiden øker omsetningen og selger mer for hvert år så må vi jo gjøre noe riktig, avslutter Monica og Nina med et smil. 
De ønsker alle hjertelig velkommen til Strai Kjøkken på Skøyen for en hyggelig kjøkkenprat!

FAKTA: Strai Kjøkken Oslo AS

Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Telefon: 47 48 80 65
E-post: oslo@strai.no
Webside: www.strai.no
Facebook: www.facebook.com/straikjokken

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Strai Kjøkken & Mona Gullstein