Hjem » Interiør & design »  Ny inspirasjon til hjemmet

Ny inspirasjon til hjemmet

Med høsten kommer gjerne et ønske om fornying av hjemmet. Og er du på jakt etter ny inspirasjon til interiøret anbefales du å besøke Slettvoll på Solsiden. I forbindelse med lanseringen av høstens nyheter ble hele butikken ominnredet og fremstår nå nærmest i ny drakt. Og det er vel verdt å ta turen innom!

Slettvoll er blant landets ledende møbelprodusenter og møbler med deres særegne stil er ofte å se på sidene i de store interiørmagasinene. Bedriften kan skilte med en historie som strekker seg helt tilbake til 1951 og fremdeles produseres stoppmøblene på deres fabrikk på Stranda. Navnet Slettvoll forbindes med kvalitet, håndverk og design på høyt nivå og det er lett å forstå hvorfor etter et besøk i butikken i Portalen på Solsiden.
Den flotte og moderne butikken skaper den perfekte rammen rundt møblene og interiørartiklene og her er du nærmest garantert å finne mye inspirasjon til hjemmet. Og daglig leder Mari Haanæs røper at de tidligere i høst har ominnredet mye av butikken.
– I begynnelsen av september hadde vi en stor lansering med høstens nyheter og har nå mye nytt å vise frem. Vi synes butikken har blitt veldig fin, den har nesten blitt ny, sier hun med et smil.
– Vi fått både ny sofa, nytt spisebord og nye stoler. En av nyhetene er sofaen Austin som er tegnet av Torill Slettvoll selv. Den kommer i tre størrelser og er laget slik at den kan passe inn i litt mindre leiligheter. Mange av våre kunder flytter fra store hus til mindre leiligheter etter at barna har blitt store og da passer den perfekt. Den er ikke så dyp som mange av våre andre sofaer, men har utrolig god sittekomfort. Vi har også fått stoler som passer fint til, i tillegg til et langt og slankt bord.

Trendy blåtoner

Vakre blåfarger er stort i trendbildet akkurat nå, noe som er tydelig om man besøker Slettvoll. Her er det en rekke tekstiler som tepper og møbelstoffer i de flotteste blåfarger.
– Blått i ulike toner har blitt en trendfarge med for eksempel tepper i petrol eller mørkeblått. I tillegg har vi blant annet møbelstoff i blått istedenfor bare brunt og grått. På tekstilfronten er det også mye såkalte skimmerstoff med litt spill i stoffet og som vrir seg mot mange farger. Det er dessuten en del spennende teksturer og mye ruter og striper. Og supplementer man mørke møbler med en pute eller en pall i petrol eller sjøgrønn så løfter man virkelig interiøret.
Akkurat nå er det også mange lekre detaljer i gull noe som gir en lun og varm atmosfære. – Det er mye gylne farger i stoffer som både lager en hyggelig stemning og kan brukes som en rød tråd i interiøret. I tillegg bruker vi mye lyse og mørke farger sammen slik at de komplimenterer hverandre.

Hjelp til innredningen

Det er ikke alltid like lett selv å se hva som passer sammen eller de gode løsningene som vil gi akkurat ditt hjem det lille ekstra. Men hos Slettvoll kan du få hjelp av deres dyktige medarbeidere.
– Vi tilbyr hjemmebesøk og har fokus på å bistå kundene med å finne gode løsninger. Høsten er en av de travleste tidene for oss med mange som ønsker hjemmebesøk. Vi gir råd om alt fra farger til møbler, og ikke minst hvordan du kan velge å innrede på flere ulike måter. Og med høstens nye bordserien ser vi at vi appellerer til en enda større kundegruppe, nå har det kommet litt enklere løsninger med runde og avlange bord, i en lettere utførelse enn det vi har fra før. Noe som gjør de enklere å passe inn i ulike leiligheter og vi har fått veldig god respons på de både fra gamle og nye kunder.
Slettvoll er nok best kjent for sine møbelkolleksjoner, men i butikken finner du alt fra sofaer og bord til tepper, lamper, puter, pledd og interiørvarer. Noe som gjør det enkelt å få en rød tråd i interiøret. I tillegg er det mange gode gaveideer og her finner du gaveideer som mottakeren garantert vil sette pris på i mange år fremover!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Slettvoll

Følg IN magasinet på Facebook