Hjem » Hjem & fritid »  Ny festbutikk på Frogner

Ny festbutikk på Frogner

Den lille FestFabrikken åpnet i Skovveien 13 på Frogner i Oslo, lørdag 7. desember.

Den lille FestFabrikken tilbyr originale festartikler og bakeutstyr, særlig for cupcakes. Varesortimentet er populært til barnebursdager, babyshowers, høytider og ellers alle andre festlige anledninger. Butikken har Norges største utvalg av de populære papirsugerørene, samt papirgaveposer, popcornbeger, cupcakeformer, sukkerspinnmaskin med mer.

Article image

Den lille FestFabrikken er nummer to i rekken av butikkutsalg for nettbutikken www.festfabrikken.no. Ideen til www.festfabrikken.no kom på en tur gründer Lise Aulie hadde til New York i 2003. I 2012 ble nettbutikken lansert. Ikke en dag for sent. Sommeren 2013 åpnet Lise Aulie et butikkutslag i Brevik, der hun bor med sin familie. Kunder reiser land og strand rundt for å handle i Brevik. Nå følger en utvidelse, med utsalg på Frogner i Oslo. 

Konseptet og nettbutikken ble til lenge før Cupcake Wars, Kakekrigen og Hele Norge Baker inntok TV-skjermen.  Interessen for FestFabrikkens artikler bærer tydelig preg av baketrenden, og konseptet treffer også svært godt blant alle som vil gjøre litt ekstra ut av en festlig anledning. Hva med en bart på sugerøret til nyttårsfesten? Den lille FestFabrikken drives av Tone Aursnes, gründer innenfor event. Hun arrangerte sitt første selskap da hun var 6 år gammel. 

Følg Den lille FestFabrikken på Facebook.
Følg Den lille FestFabrikken på Instagram.

 

Følg IN magasinet på Facebook