Hjem » Mat & drikke »  Ny butikk med større utvalg

Ny butikk med større utvalg

I april flyttet Vinmonopolet inn i nye lokaler i andre etasje på Kolsås Senter. Den nye butikken er lys og moderne med et enda større utvalg og et eget svalrom for de mer eksklusive varene!

I forbindelse med oppgraderingen av Kolsås Senter har Vinmonopolet flyttet inn i andre etasje på senteret. Og etter å ha holdt til i det som egentlig skulle være midlertidige lokaler utenfor senteret i en årrekke kunne de i vår endelig ønske både gamle og nye kunder velkomne til sin nye butikk. 
– Brakkene som ble satt opp utenfor for 25 år siden skulle være en midlertidig løsning. Men i stedet de ble stadig bygget ut, sist ved overgangen fra disk til selvbetjent pol i 2004. De siste årene har omsetningen fortsatt å øke og vi er nå blant de 15 største polene i landet målt i omsetning. De gamle lokalene våre ble derfor altfor små med tunge arbeidsprosesser og vi valgte å flytte over i de nye lokalene, forteller butikksjef Geir Chr. Gisvold.
Og det er en helt ny opplevelse som venter kundene i den nye butikken. Her er det lyst og moderne med god plass mellom hyllene og enkelt å orientere seg. 
– Den gamle butikken var ganske sliten med liten plass. Den eneste fordelene var at kundene kom tett på oss siden vi var en liten butikk med mange ansatte. Med en større butikk blir arbeidsprosessene annerledes. Men selv om det er nye lokaler og nytt utvalg er det de samme menneskene som jobber her, noe vi vet det er mange av våre faste kunder som setter pris på.

Finn nye favorittviner

Geir forteller at den eneste ulempen med den nye butikken er at kundene får litt lengre vei fra parkeringen enn de er vant til. Men dette er kun frem til senteret står klart. Da åpner nemlig en ny inngang ved andre etasje med parkeringsplass rett utenfor. 
– Det er også mulig å bruke vognene våre og trille helt ut til bilen. Og skal man handle mye for eksempel til et bryllup er det også mulig å parkere ved vareinngangen for en kort periode. 
Vinmonopolet på Kolsås Senter er nå et kategori 6 pol. Og i den nye butikken kan kundene nå glede seg over et mye større utvalg i alle varegrupper, fra de billigste vinene til de mest eksklusive. 
– Vi har fått et eget svalrom hvor de litt mer eksklusive varene vil bli plassert. Med en lysere butikk med bedre plass og større utvalg håper vi kundene vil få en bedre kjøpsopplevelse hos oss. Vi kommer også til å ha en egen temahylle med våre anbefalte produkter for eksempel til grillsesongen. I forbindelse med at utvalget har blitt større og vi har fått inn flere dyre varianter har flere av våre ansatte dessuten vært på kurs for å heve kompetansenivået i takt med utvalget. Og vi vil gjerne utfordre kundene til å spørre oss om gode tips. Nå som vi har fått større utvalg vil de kanskje finne nye favorittviner?

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook