Hjem » Oslo »  Ny & unik ŠKODA-butikk ved CC Vest

Ny & unik ŠKODA-butikk ved CC Vest

I begynnelsen av november kunne ŠKODA Møller Bil Oslo Vest ønske velkommen til sin splitter nye butikk på Lysaker. Den nye butikken ligger i tilknytning til kjøpesenteret CC Vest og følger senterets åpningstider. Dermed trenger man ikke lengre ta seg fri fra jobb for å kjøpe ny bil. I tillegg er dette Norges mest moderne ŠKODA butikk med en rekke spennende digitale løsninger. Med andre ord ligger alt til rette for en optimal bilopplevelse!

Den er ikke helt som andre bilforhandlere, den nye ŠKODA avdelingen Møller Bil Oslo Vest nettopp har åpnet i tilknytning til kjøpesenteret CC Vest på Lysaker. Rent størrelsesmessig er den en god del mindre enn det vi gjerne er vant til, men innholdsmessig rommer de topp moderne lokalene alt du trenger for å få en god kjøpsopplevelse. 
– Vi har plass til tre nye biler i butikk, i tillegg har vi fire demonstrasjonsbiler utenfor. De resterende bilene skal vises på de digitale plattformene, forteller markedssjef Christian Johnsen.
Det er tydelig at de digitale løsningene er vektlagt. Her er det flere store digitale skjermer hvor man kan se filmer og få informasjon om de ulike modellene ŠKODA tilbyr, i tillegg kan man være med å bygge sin egen bil selv ved hjelp av en iPad. 
– Det er et mindre showroom enn man er vant til og mye vil foregå digitalt. Tanken er at man selv skal få være med å bygge bilen. Her kan man hele tiden følge med på skjermen hvordan bilen blir seende ut om man for eksempel bytter felger eller velger en annen lakkfarge. Siden vi er et pilotprosjekt for ŠKODA også på verdensbasis jobber vi tett med fabrikken og de ønsker å teste ut nye løsninger her hos oss. Det vil skje mye spennende bare det første halvåret og vi føler oss svært heldige som får lov til å prøve ut dette i Norge.

Lange åpningstider

Siden den nye forhandleren ligger tilknyttet CC Vest så vil de følge senterets åpningstider. Dermed trenger man ikke lengre å ta seg fri fra jobb for å handle ny bil. Beliggenheten gjør det også enkelt å komme seg hit enten man kjører eller velger offentlig transport med både buss, tog og trikk like i nærheten. 
– Vi har tre elektriske sykler til utlån for de som har bilen på service hos oss. Det er svært viktig for oss at kundene er fornøyde og vi strekker oss langt for å yte god service. I tilknytning til Møller Bil Oslo Vest Volkswagen har vi Norges mest moderne verksted. Der har vi ŠKODA sertifiserte mekanikere og vi er alltid online med fabrikken. Siden vi kun benytter originale deler opprettholdes garantien på bilen. Vi ser at dette har vært et etterlengtet tilbud her på Oslo Vest og mange ŠKODA-eiere har allerede benyttet seg av muligheten til å få service på bilen i nærmiljøet.
Christian har over 20 års erfaring fra Volkswagen og resten av teamet i den nye butikken har også mange års erfaring. 
– Vi ser at måten man handler bil på har endret seg de siste årene. Det har blitt stadig mer vanlig at kundene selv har gjort mye research på forhånd og mange har allerede bestemt seg for hvilken bil de ønsker når de kommer til butikken. Når de kommer hit trenger de noen som virkelig kan produktet til å veilede slik at de gjør de riktige valgene og får en bil som er skreddersydd etter akkurat deres behov.

Opplev nye ŠKODA Karoq

Selv om den nye forhandleren åpnet dørene allerede 1. november ble den offisielle åpningsfesten avholdt 18. november. Da var det lettere servering, konkurranser og aktiviteter. Og ikke minst storfint besøk av den splitter nye SUVèn ŠKODA Karoq. 
Karoq er en mellomstor SUV som allerede har fått mye oppmerksomhet fra både motorpressen og bilentusiaster. 
– Karoq er en helt ny modell som er litt mindre enn Kodiaq og som vi tror vil passe perfekt for norske forhold. Med ŠKODA får man alltid mye bil for pengene og Karoq har en rekke valgmuligheter. ŠKODA er kjent for sitt fokus på detaljer og smarte løsninger, som paraplyer i dørene og isskrape i bensinlokket. I tillegg satser de mye på digitale løsninger hvor man for eksempel kan bestille service via en app eller se hvor bilen står parkert med mobilen.
De første Karoq modellene vil leveres over nyttår og da vil den også bli utstilt i butikken på ŠKODA Møller Bil Oslo Vest. 
– Demonstrasjonsbilene våre kommer alltid til å være veldig godt utstyrt. Selv om vi kan vise alt frem på skjerm er det viktig for oss at kundene våre skal kunne se og oppleve ting i virkeligheten. I forbindelse med åpningen kommer vi også til å ha en ŠKODA Octavia RS med 245 hk utstilt som et ekstra trekkplaster, avslutter Christian og ønsker alle hjertelig velkommen til nye ŠKODA Møller Bil Oslo Vest for fremtidens bilopplevelse!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Škoda, Mona Gullstein & Møller Bil Oslo Vest
 

Følg IN magasinet på Facebook