Hjem » Sandnes » Klær & mote »  NORSK MOTE

NORSK MOTE

Riccovero er et av de best kjente og utbredte norske klesmerkene. Deres kolleksjoner er ofte å se på sidene til de store motemagasinene, og akkurat nå finner du den spennende høstkolleksjonen for kvinner hos K|I på Tastasenteret.

Riccovero har gjennom god design, kvalitet og passform, kombinert med merkevarebygging blitt et av de aller best kjente merkevarene i Norge. Historien til Riccovero startet i 1936 i en liten bygd omgitt av spektakulære fjorder, fjell og isbreer. Klærne er inspirert av den uanstrengte, stilfulle og moderne elegansen italienerne er så kjente for. Riccovero bygger sin identitet rundt den unike skredderhistorien, og ønsker at deres stolte skredderarv skal vises i hvert eneste produkt.

God design, kvalitet og passform

Riccovero er en norsk familieeid selskap som ble etablert i 1986 av Finn Einar Kvamme. Bakgrunnen til bedriften stammer fra en skredderpraksis farfaren startet for 75 år siden. Unike design er i dag et av firmaets mange styrker. Finn Einar ønsket å lage stilige dresser, men bedriften er nok mest kjent for sine flotte kjoler blant kvinner. Gjennom god design, kvalitet og passform har Riccovero opparbeidet seg en god posisjon på klesmarkedet. Med sin tette kunderelasjon har de dessuten dannet et godt grunnlag for å lage klær med suksess. De siste årene har Riccovero også hatt et samarbeid med Bergenseren Kristian Aadnevik, som har designet kolleksjoner for Riccovero samtidig som han gjør det stort i London. Riccovero lager fantastiske kvalitetsklær til både herrer og damer, men hos K|I på Tastasenteret finner du bare dameklær.

K|I på Tastasenteret

Har du tatt turen opp i andre etasje på Tasta Senter har du ganske sikkert lagt merke til den elegante og innbydende butikken K|I. Med en lekker glassfasade og smakfulle interiørdetaljer som ramme rundt et variert utvalg klær gir forretningen unektelig et luksuriøst inntrykk. Og visst finner man de luksuriøse designerplaggene her. Men med merker som Gustav, Uldahl, Philosophy Blues, Riccovero, Moondust og Nude er det noe for enhver smak, anledning og ikke minst lommebok her!

Foto: Riccovero