Hjem >  Norsk mote på Strømmen Storsenter

Norsk mote på Strømmen Storsenter

Etter flere år på Metro Senteret er Riccovero allerede et godt etablert merkenavn på Romerike. I mai kunne de ønske velkommen til enda en ny konsept butikk, denne gang på Strømmen Storsenter.

Riccovero er et norsk motemerke som kan skilte med en tradisjonsrik historie som strekker seg helt tilbake til 1936. Med butikk på Metro Senteret har de allerede en rekke trofaste kunder i området, og nå kan de glede både gamle og nye kunder med en ny butikk i andre etasje på Strømmen Storsenter. Den nye butikken er både stor og oversiktlig, butikksjef Tiina Maria Halttunen-Larsen forteller at de nå virkelig har mulighet til å vise frem bredden i kolleksjonene. I tillegg har de her fått større plass til herrekolleksjonen. Interiøret er stilrent, elegant, og deler butikken effektivt mellom dame og herreavdeling. Det er vektlagt at det skal være enkelt å finne frem til ønskede produkt og passformer/størrelser.
– Vi har mange faste kunder i området og følte at ved å åpne en større butikk i tillegg til butikken på Metro Senteret så fikk vi en god mulighet til å vise hele kolleksjonen. Butikken her på Strømmen er den største Riccovero butikken, og den presenteres også med et helt nytt innredningskonsept. Vi er opptatt av at butikken alltid skal se flott ut og at man skal kunne komme hit ofte og likevel få ny inspirasjon. Riccovero har egen merchandiser, som kommer til butikken hver uke og gjør om på utstillingene. Vi får mange tilbakemeldinger på at kundene alltid synes det er spennende å komme hit, sier Tiina.
– Butikken ligger i den nye avdelingen på Strømmen Storsenter som har mange eksklusive butikker og jeg føler at profilen vår virkelig passer inn her.

Lekker sommerkolleksjon

 Akkurat nå bugner butikken over av sommerens flotte kolleksjoner både for dame og herre, men allerede i begynnelsen av august vil høstens kolleksjon ankomme.
– Det har vært mye lyse farger i vår, og vi ser at det fortsetter i sommer med blant annet mye aprikos. Riccovero er kjent for sitt gode utvalg av kjoler både til hverdag og fest. Det er mange som kommer til oss når de skal ha ny kjole til en større anledning som bryllup eller konfirmasjon, siden de vet at vi alltid har godt utvalg i butikken.
    Riccovero har også en elegant basiskolleksjon, Essential, hvor du finner alt fra kjoler og topper til kåper og ytterjakker. De har i mange år hatt herresko og til høsten kommer det endelig også en full kolleksjon med damesko.

Tiina Maria Halttunen-Larsen og merchandiser Cor Roggema.

Mer rom for herrekolleksjonen

Hos Riccovero finner du alt du trenger til antrekket samlet på et sted, uansett anledning. Med åpningen av den nye butikken på Strømmen har de nå også anledning til å tilby sine mannlige kunder et bredere utvalg, noe Tiina forteller at de allerede har fått mange positive kommentarer på. Blant annet finner du her et stort utvalg innen dresser, skjorter og blazere.
Riccovero er kjent for god kvalitet og passform på skjortene sine og vi har mange kunder som kjøper alle skjortene sine her. Denne sesongen har det vært en del skjorter med kule mønstre. Det er også stor etterspørsel etter linskjortene. Lin er populært om sommeren siden det er kjølig mot huden. Det er heller ikke nødvendig at linskjorter skal være nystrøket. De kan gjerne være litt krøllete og gi en mer fritidsfølelse.
    Mange menn er kanskje ikke så glade i shopping. Hos Riccovero finner du ikke bare alt du trenger til garderoben på et sted, fra undertøy til slipsnåler, sløyfer og mansjettknapper. Og de ansatte hjelper deg gjerne med å finne det perfekte antrekket.
– Vi har også et samarbeid med den personlige shopperen som jobber her på senteret. Vi trives veldig godt her på Strømmen og det er utrolig morsomt å jobbe her. Hver dag er som et eventyr og vi er som en stor familie med et tett samarbeid, avslutter Tiina og ønsker både gamle og nye kunder velkommen til Riccovero på Strømmen Storsenter!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Morten Qvale/Riccovero

Følg IN magasinet på Facebook