Hjem » Oslo »  Norges mest moderne ŠKODA forhandler

Norges mest moderne ŠKODA forhandler

Nyåpnede ŠKODA Møller Bil Oslo Vest er ikke helt som andre bilforhandlere. Ikke bare er den spekket med spennende digitale løsninger, den ligger også i tilknytning til CC Vest og følger senterets åpningstider. Dermed er det slutt på å måtte ta fri fra jobben for å handle bil!

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest åpnet dørene til sin splitter nye butikk ved kjøpesenteret CC Vest på Lilleaker i november i fjor. Den nye butikken er et pilotprosjekt også for ŠKODA og kan dermed skilte med å være den eneste i sitt slag i verden. Selv om den rent størrelsesmessig er litt mindre enn det vi er vant til når vi besøker bilforhandlere, så rommer de topp moderne lokalene alt du trenger for en god kjøpsopplevelse. En rekke innovative digitale løsninger, godt utstyrte demonstrasjonsbiler og et erfarent salgsteam gjør at alt ligger til rette for en optimal bilopplevelse.
– Vi har blitt svært godt tatt imot her på Lilleaker. Siden åpningen har vi både hatt mye besøk og ikke minst solgt bra med biler. Det har manglet en ŠKODA forhandler på Oslo Vest og vi ser at mange setter pris på å ha fått både salg og service i distriktet, forteller markedssjef Christian Johnsen.
Siden butikken er tilknyttet CC Vest følger den senterets åpningstider. Dermed trenger du ikke lengre ta deg fri fra jobben for å kjøpe ny bil. Med åpningstider til 21:00 på hverdager og 19:00 på lørdager kan du se på bil i fred og ro etter at du er ferdig med alle dagens gjøremål.

Digitale løsninger

I butikken er det flere store digitale skjermer hvor du kan se filmer og få informasjon om de ulike modellene ŠKODA tilbyr. 
– Siden det er et mindre showroom enn man er vant til vil mye foregå digitalt. Her kan du selv være med å bygge din egen bil og du kan følge med på skjermen hvordan bilen blir seende ut om du for eksempel bytter felger eller velger en annen lakkfarge. Siden vi er et pilotprosjekt for ŠKODA vil de også teste ut nye digitale løsninger her hos oss, noe vi selvfølgelig synes er veldig spennende, sier Christian med et smil.
I selve butikken er alltid tre av de nyeste modellene til ŠKODA utstilt, i tillegg har de fire demonstrasjonsbiler stående utenfor. ŠKODA er kjent for sine «Simply Clever» løsninger som paraply i en lomme på døren og is skrape i tanklokket. Og alle utstillingsmodellene er smekkfulle av ekstrautstyr slik at du virkelig får oppleve hva ŠKODA har å by på!

Moderne verksted

De utfører dessuten alt av service og vedlikehold slik at du får et trygt og enkelt bilhold. 
– Vi har landets mest moderne verksted i tilknytning til Møller Bil Oslo Vest Volkswagen i Lilleakerveien 22. Der har vi et eget sertifisert mekanikerteam og vi er alltid online med fabrikken. I tillegg tar vi også innbytte og takserer biler. Det viktigste for oss er å gjøre kundereisen så behagelig og enkel som mulig for deg som kunde.
Det er liten tvil om at ŠKODA er et populært merke i Norge. I 2017 lå ŠKODA på 6. plass i registreringsstatistikken. 
– Ett av slagordene til ŠKODA er mye bil for pengene. Det er gode familiebiler med mye plass og bra firehjulstrekksystem noe som passer godt for norske forhold. OCTAVIA er ŠKODAs mestselgende bilmodell her i Norge. Det er en utrolig fin familiebil til gunstig pris. OCTAVIA fikk et ansiktsløft i 2017 med ny, stilig design. ŠKODA henter jo mange av sine designelementer fra tsjekkisk krystall. Blant annet er baklysene på Kodiaq med sine skarpe kanter og linjer inspirert av krystallelementer.

Populære KODIAQ og KAROQ

To andre populære modeller hos ŠKODA Møller Bil Oslo Vest er de to SUV‘ene KODIAQ og lillebroren KAROQ. 
– KODIAQ er en stor SUV med mye plass som fås både som fem og syvseter. Den har blant annet en rekke spennende detaljer som gummilister som kommer ut når dørene åpnes slik at nabobilene beskyttes. Karoq er en litt mindre versjon av Kodiaq som ble lansert i november i fjor. Den har allerede blitt svært ettertraktet og vi merker at det er stor interesse for begge disse bilene.
Om du tar turen innom hjelper det engasjerte salgsteamet deg mer enn gjerne med å finne den bilen som passer perfekt for akkurat deg og dine behov. 
– Vi har alle lang erfaring fra Møller-konsernet. Her møter du alltid dyktige salgskonsulenter som er gode på å finne den optimale bilen til hver enkelt kunde. Vi ønsker å gi best mulig kundeveiledning og hjelpe deg på veien. For de fleste starter kundereisen på mobilen eller nettbrettet og de er gjerne godt orienterte når de kommer hit. Vår jobb blir ofte å bekrefte om det de har sett for seg er riktig valg og gi veiledning om hva som er smart i forhold til ekstrautstyr. Vi ønsker at folk skal være fornøyde ŠKODA kunder i de neste 30 årene og dermed er det viktig at vi hele tiden er ærlige. Når kundene kommer tilbake for å bytte inn til sin andre eller tredje ŠKODA modell da vet vi at de virkelig er fornøyde!

FAKTA: ŠKODA Møller Bil Oslo Vest

• Adresse: Lilleakerveien 16 ved CC Vest
• Tlf: 24 03 24 00
• Epost: nybil.016@moller.no
• Web: www.oslo-vest.skoda.no
• Facebook: www.facebook.com/skodamollerbiloslovest

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Škoda