Hjem >  Norges lengste erfaring innen ansiktskirurgi

Norges lengste erfaring innen ansiktskirurgi

Vurderer du plastisk kirurgi er det viktig at du går til noen som virkelig kan faget. Det er ingen i Norge som har lengre erfaring med ansiktskirurgi enn dr. Jarl Bunæs og dr. Robby Roarsen hos Bærum Plastikkirurgi i Sandvika. Her kan du være trygg på at du er i de aller beste hender!

Bærum Plastikkirurgi holder til i hyggelige lokaler i et sjarmerende trehus i Løkkeåsveien i Sandvika. Klinikken drives av dr. Jarl Bunæs og dr. Robby Roarsen. Og selv om både klinikken og de to kirurgene har holdt på lenge så er navnet Bærum Plastikkirurgi nytt. De to tok navnet etter at samarbeidet med Volvat ble avsluttet tidligere i år.
– Nå som vi har holdt på en stund under vårt nye navn begynner vi å komme tilbake til gammel storhet. Vi har også blitt synlige på nett igjen. Volvat tok med seg domenet med hjemmesiden så vi startet på nytt. Hittil har vi levd på gamle pasienter og deres bekjentskapskrets, men nå ser vi at vi begynner å bli et etablert navn igjen. Og det er jo mer eller mindre gamle Klinikk Bunæs som har fortsatt i en litt annen form og de fleste ansatte er med videre, forteller dr. Bunæs.
Han er en av de som har bygget opp ansiktskirurgi i Norge og har dermed en erfaring få kan konkurrere med her til lands. De to partnerne i Bærum Plastikkirurgi har begge bakgrunn som spesialister innen øre-nese-hals og har til sammen operert over 20 000 neser. Dr. Roarsen er dessuten en av bare to kirurger i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg med tittelen Board Certified Plastic Surgeon. Det er en omfattende sertifiseringsprosess etter den amerikanske standarden og viser at man er en del av den seriøse delen
av bransjen.
– Dr. Roarsen og jeg gjør begge ansiktskirurgi og til nå er det dr. Barbara Dahl som har vært ansvarlig for figurforming ved klinikken. Hun slutter nå og vi vil få inn en ny kirurg før jul som vil ta seg av våre kroppspasienter. Han er innmari dyktig og har lang erfaring med bryster og mage.

Naturlig resultat

For de aller fleste er et naturlig resultat et av de viktigste kriteriene ved kosmetiske operasjoner. Dette er noe de to kirurgene ved Bærum Plastikkirurgi er kjente for å oppnå. Klinikken tilbyr et komplett tilbud innen kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi, inklusiv laserbehandlinger.
De er dessuten alltid oppdaterte på den seneste forskningen og utfører blant annet en ny type ansiktsløft, kalt Macs lift.
- Macs lift er et spennende løft som istedenfor et arr bak øret gir et nærmest usynlig arr foran øret. Med årene faller ansiktet loddrett nedover og denne liften heiser loddrett opp. Dermed får man et kortere arr kombinert med et enda bedre resultat. Mange pasienter velger også å få utført øyelokksplastikk eller fettransplantasjon i kombinasjon med ansiktsløft. Ved siden av neseoperasjoner er nok øyelokksplastikk ett av de inngrepene vi utfører mest. Tyngdekraften og musklene gjør at huden rundt brynene faller ned og man ser trett og sliten ut. Dette kan enkelt korrigeres med øyelokksplastikk og man ser yngre og mer våken ut etter et slikt inngrep.

Fettransplantasjon

Dr. Bunæs er en av de som har holdt på lengst med fettransplantasjoner i Norge.
– Jeg har holdt på med fettransplantasjoner i over 20 år og det siste vi har begynt med er nanofett. Når fettcellene tas ut ødelegges celleveggene og injiseres i form av en suspansjon i huden. Dette øker stamcellevirksomheten og man får en bedre hudkvalitet. Det tar litt tid før man får resultater, opp mot tre måneder, og nå har vi begynt å få inn noen veldig positive resultater. Både teknologien og stamcelleforskningen går stadig videre, noe som åpner for spennende muligheter også innen vårt felt.
Huden er gjerne noe av det første vi legger merke til når vi møter andre og en frisk hud er viktig for selvfølelsen. Klinikken i Sandvika har også lang erfaring med behandling av ulike hudproblemer. Siden klinikken har et bredt behandlingstilbud med alt fra kremprogrammer og laserbehandlinger til kjemiske peelinger og kirurgiske inngrep kan de alltid skreddersy behandlingen etter den enkeltes behov. De benytter blant annet det kjente kremprogrammet ZO Medical fra Obagi. Dette er en medisinsk serie som regnes for å være det beste hudhelsesystemet i verden. Den er svært virkningsfull på for eksempel akne, porer og pigmentflekker.
Enten du ønsker hjelp mot ulike hudproblemer eller vurderer et kosmetisk inngrep er du alltid velkommen til Bærum Plastikkirurgi for en uforpliktende konsultasjon!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook