Hjem » Interiør & design »  Norges første showroom for Vipp

Norges første showroom for Vipp

Enten du planlegger å pusse opp, er på jakt etter den perfekte julegaven eller en pyntegjenstand som vil gi rommet det lille ekstra så anbefales du å ta turen til Element på Lilleaker. Her finner du både eget gulvstudio og landets største showroom for Vipp kjøkken, og blant de mange flotte utstillingene er du nærmest garantert å få ny inspirasjon og gode interiørtips!

Mange har nok allerede et forhold til Skattekammeret Gulv & Interiør som siden 2004 har holdt til i Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest. Tidligere i høst byttet de navn til Element, samtidig som de åpnet sitt nye Vipp showroom. 
– Navnebyttet var helt udramatisk, forteller daglig leder og medeier Hanne Floberg med et smil. 
– Det er fremdeles samme eiere og ansatte. Og vi har fremdeles m ange av de samme leverandørene som Skagerak Denmark, ygg&lyng, Cane-line, Fatboy og Tonning & Stryn. I tillegg har vi tatt inn noen nye leverandører som Georg Jensen Damask og ikke minst Vipp som vi har bygd et flott showroom til. Vi har jo vært her siden 2004 så vi følte at det var tid for litt fornyelse. Samtidig så føler vi at det nye navnet bedre gjenspeiler innholdet i butikken og det passet ekstra godt å gjøre det samtidig som vi åpnet det nye Vipp showroomet.
Det nye navnet gjenspeiler også den viktigste filosofien bak forretningen, nemlig et kompromissløst fokus på kvalitet i alle ledd. 
– For oss handler kvalitet nettopp om elementene. Detaljene som løfter helheten og helheten som løfter detaljene. Vår nye profil gjenspeiler filosofien vi har hatt siden oppstarten på en måte som yter rettferdighet både til de produktene og merkevarene vi fører, men også de håndverksmessige tjenestene vi utfører for våre kunder hver dag. Vi er de samme som før, men tilbyr nå et enda bredere utvalg takket være Vipp showroomet.
Samtidig med åpningen ble også Elements nye visuelle identitet lansert. Den har blitt utarbeidet i samarbeid med det kjente arkitekt- og designfirmaet Snøhetta. Både merkevaren og butikkinteriøret i det store lokalet på 500 kvm har fått et løft, og det er absolutt verdt å ta turen innom butikken i Lilleakerveien.

Nytt gulvstudio

Forretningen har lenge vært kjent for skreddersydde tregulv fra eksklusive merker og Elements medeier Arnstein Åge Dalum Frøyse vil fremdeles tilby offentlige og private kunder førsteklasses håndverkstjenester innen tregulv. 
– Vi åpner et 200 kvm gulvstudio i 2. etasje hvor vi vil flytte alle gulvene. Vi har lang erfaring innen gulv og spesielt tregulv i alle varianter. Vi fører en rekke spennende gulvprodusenter, som Rappgo Mörkaskog, Fredsted Floors, Heywood og Esta Parket. Dette er leverandører som kun leverer det beste og er kompromissløse i forhold til materialer og kvalitet. Lange forhold til store og trygge leverandører har gitt oss tilgang på de beste tregulvene som varer år etter år. Dette gjør at vi blir valgt til leverandør av flotte tregulv til alt fra offentlige bygg til kjøpesenter, bedrifter og private hjem.
Element tilbyr både tilpassing og etterjustering av skreddersydde tregulv. I tillegg har de eget snekkerverksted på Fornebu som lager alt fra dører og trapper til innemøbler. Dermed kan du få alt spesialtilpasset til akkurat ditt hjem.

Norges første Vipp showroom

Det er ikke uten grunn at kjøkkenet ofte blir kalt husets hjerte. Det er gjerne det viktigste rommet i huset. Her lager vi mat, spiser, gjør lekser, jobber og tilbringer tid med familie og venner. Derfor er det så viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted hvor vi trives. Drømmer du om å pusse opp kjøkkenet vil du finne masse inspirasjon hos Element og deres nye showroom for den danske kjøkkenprodusenten Vipp.
– Vipp avdelingen vår har blitt stor og fin. Den er den første i sitt slag i Norge. Det var egentlig en ren tilfeldighet at den ble så stor. Vi har alltid synes Vipp produktene er fine og tenkte egentlig å starte litt i det små, og plutselig sitter vi med en hel avdeling, ler Hanne. 
– Det er veldig gøy og man ser jo virkelig helheten nå. Vipp passer dessuten utrolig godt sammen med resten av sortimentet vårt, for eksempel er det litt røffe og industrielle uttrykket til Vipp en svært god kombinasjon med det varme treverket Skagerak er kjent for.
Vipp har lang erfaring med produktdesign og et sterkt fokus på kvalitetsmaterialer, mekanikk og funksjon. Dette gjenspeiler seg i kjøkkendesignet, der alle valg om estetikk og tekniske detaljer allerede er gjort på forhånd. Derfor trenger du som kunde bare å ta stilling til størrelse og utstyr på ditt nye kjøkken.

Julebutikken

Med julen rett rundt hjørnet er det nok mange som har begynt å tenke på både julepynt og julegaver. Hos Element finner du et bredt utvalg lekker julepynt, i tillegg har de gaver til hele familien. Her slipper du dessuten det stresset man gjerne finner på kjøpesentre i tiden før jul. 
– Mens fruen shopper kan mannen sitte i sofaen med en kaffe og barna leke med hunden, sier Hanne med et glimt i øyet. 
Border collien Emil er nemlig med på jobb hver dag og har sin egen fanskare som gjerne stikker innom butikken bare for å hilse på han.
Og ønsker du å handle i fred og ro hjemmefra har Element også egen nettbutikk med et stort antall kvalitetsprodukter. 
– Her finner du alt fra hagemøbler til interiørartikler, møbler, tekstiler og lamper. Mange av produktene i nettbutikken har vi også utstilt i butikken. Vårt utvalg er stort og dermed er det bare en liten del som vises i nettbutikken. Vi utvider sortimentet hele tiden og vi anbefaler deg absolutt å ta en tur til butikken vår!

FAKTA: Element

- Adresse: Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest
- Telefon: 22 13 26 70
- Webside: element-studio.no
- Facebook: www.facebook.com/elementstudionorge
- Element (tidligere Skattekammeret gulv & interiør AS) er en familievirksomhet, etablert i 2004. Siden oppstarten har butikken spesialisert på de ypperste kvalitetsmerkene innenfor møbel-, interiør- og tregulv – og nå også kjøkken. 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Peder Klingwall, Mona Gullstin & Vipp