Hjem » Oslo »  Nord-Europas råeste bilanlegg

Nord-Europas råeste bilanlegg

I det nye bilanlegget til Møller Bil på Lysaker har Audi fått et bygg på ca. 10 000 kvm som er noe helt for seg selv. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og hver detalj er med på å gi deg som kunde en unik opplevelse!

Etter å ha holdt til på Skøyen i mange år kunne Møller Bil i januar ønske gamle og nye kunder velkommen til sitt nye bilanlegg på Lysaker. Samtidig skiftet de navn fra Møller Bil Skøyen til Møller Bil Oslo Vest. Det nye anlegget ligger bare et steinkast unna CC Vest og er lett tilgjengelig både med bil og offentlig kommunikasjon. Under anlegget ligger det et eget parkeringshus på to etasjer med heis rett opp i butikken.
Møller Bil Oslo Vest er forhandler for både Audi og Volkswagen, og på Skøyen holdt de to merkene til under samme tak. Men her på Lysaker har de to merkene fått hvert sitt bygg og Audi har dermed fått hele 10 000 kvm å boltre seg på. Og det er absolutt anbefalt å ta turen. Ikke bare er det nye anlegget topp moderne med flott arkitektur, det har også en rekke tekniske detaljer og finesser. 
– Det er et fremtidsrettet anlegg bygd etter Audi-sertifisering og med den standarden som Audi er kjent for, noe som merkes på kvaliteten. Det er et veldig moderne bygg med det siste innen tekniske løsninger. Her har vi dessuten samlet alle fasiliteter under et tak, forteller markedssjef Christian Reitan.

Landets største Audi forhandler

Møller Bil Oslo Vest er den største forhandleren av Audi i landet og Christian røper at 2014 var et svært godt år. 
– Vi avsluttet tiden på Skøyen med stil og hadde størst volum i 2014. I tillegg ble vi kåret til årets Audi forhandler som er en stor bragd som samtlige her jobber for. Det var en god avslutning på Skøyen og gjorde at vi tok fatt her på Lysaker fulle av motivasjon. Og den første måneden i nytt bygg solgte vi 100 nye Audi.
Her er alt lagt til rette for at kundene skal få en best mulig totalopplevelse. Både det nye anlegget og de ansatte sørger for at du som kunde får en god totalopplevelse med topp service. 
– Vi satser mye på kundetilfredshet og har blant annet ansatt høyst motiverte kundemottagere som følger opp kundene hele veien. Det er mange valgmuligheter når man kjøper en Audi og vi har også en Customer Private Lounge hvor kunden kan spesifisere bilen ned til den minste detalj. I tillegg er det flere ventesoner med kaffe, i tillegg til to fullt utstyrte kontorer for kundene hvor de kan jobbe mens bilen er på verksted. Og med 19 løftebukker på verkstedet har vi økt kapasiteten mye kontra Skøyen lokalene.
På mesaninen med store vinduer over verkstedet er det dessuten mulig å følge med på hva som skjer når bilen din er på service. Første etasje i det nye bygget til Audi er bygget etter terminalkonseptet, som bare en av to forhandlere i Norge. Og den store hallen er den perfekte rammen rundt utstillingen av de mange nye modellene fra Audi. Møller Bil Oslo Vest har dessuten tatt utstillingen et skritt lengre og viser også frem flere modeller fra Audis S- og RS-serier.

Audi Approved: plus bruktbilforhandler

I de gamle lokalene på Skøyen delte Audi og Volkswagen bruktbilhallen, men i det nye bygget har bruktbilene fra Audi fått hele annen etasje for seg selv. Med flott utsikt over Lysaker og CC Vest finner du her et bredt utvalg brukte biler i ulike prisklasser. Møller Bil Oslo Vest er dessuten Norges eneste Audi Approved: plus forhandler for bruktbil. 
– Det er en kvalitetskontroll fra fabrikken som inneholder blant annet en 80 punkts sjekk. For kundene innebærer det blant annet at bilene ikke er eldre enn fem år, de har ikke kjørt over 100 000 km, det er fem års garanti fra første registrering og vi kjenner hele historikken fra den ble produsert til vi har den her hos oss. Etter besøk fra Audi Ag`s arkitekt kunne han bekrefte at vi har verdens flotteste bruktbil lokale.
    Anlegget på Lysaker har også en egen utleveringshall med RGB led-belysning slik at man virkelig får sett alle nyanser i lakken. 
– Kjører man inn en rød bil justeres belysningen i hallen og tilpasses rød lakk slik at man får et nøyaktig nyansespekter av lakken. Alle bilene vi har utstilt har dessuten datapunkt integrert slik at softwaren oppdateres kontinuerlig fra verkstedet i en annen etasje. Og med en rekke nye salgsverktøy kan vi nå virkelig vise de mange valgmulighetene man har med Audi.
    Her finner du selvsagt til enhver tid de nye modellene fra Audi og i løpet av året vil det komme hele ti nye modeller, inkludert nisjemodeller. 
– Vi har allerede opplevd stor etterspørsel etter den nye Audi Q7 som lanseres mot sommeren og vi forventer svært godt salg av denne. Audi A3 e-tron har også kommet på markedet med et pang og vi har allerede solgt rundt 100 av denne plugin hybridmodellen bare her hos oss. Senere i år kommer dessuten volummodellen vår, Audi A4, i en helt ny modell. Med nytt anlegg og nye modeller tror vi at dette blir et stort Audi år og vi skal også utvide staben i løpet av 2015, avslutter Christian og ønsker alle velkommen til Møller Bils nye anlegg på Lysaker!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook