Hjem >  NEXT – endelig i Norge!

NEXT – endelig i Norge!

Da NEXT åpnet dørene til sin første forretning i 1982 var det et revolusjonerende konsept. I Boutique-lignende omgivelser kunne kundene fråtse i trendy kvalitetsklær til en billig penge.

Kombinasjonen av distinkt stil, god kvalitet og lave priser viste seg å være et etterlengtet tilbud. NEXT vokste i rekordfart, og ble snart en av de største kjedene i England. 
    Kolleksjonene, som først var forbeholdt kvinner, ble gradvis utvidet. Først fulgte Herre, siden Home og så Barn. Tretti år etter at den første butikken åpnet er NEXT et livsstilsbrand med butikker spredt over mer enn førti land. 
    Selv ble jeg kjent med NEXT da jeg fikk mitt første tantebarn. Min søster var gift med en brite, og etter hvert besøk hos svigerfamilien var nevøen min utstyrt med de kuleste klær fra nettopp NEXT. Da jeg ikke lenge etter selv fikk en sønn, dryppet det litt av disse plaggene på ham også. De var slitesterke, så bra ut og holdt seg like fint i vask etter vask. Skulle gjerne ha utstyrt poden i bare NEXT, men da fantes ikke merket i Norge. 
    Jeg må med skam innrømme at det varte en stund før det gikk opp for meg at NEXT var mye mer enn barneklær. Kolleksjonen for kvinner viste seg for eksempel å være minst like flott. NEXT ble derfor et yndet mål de gangene jeg dro på storbyferie til London. Det hørte imidlertid dessverre til sjeldenhetene.

Storbyshopping i Stavanger

Nå trenger jeg ikke lenger reise utenlands for å gjøre et shoppingkupp hos NEXT. I vår åpnet den populære kjeden sitt første utsalg i Norge. Butikken er på hele 600 kvadratmeter og ligger på Tvedtsenteret i Stavanger. 
    Jeg kan ikke få sagt det ofte nok. NEXT er langt mer enn en ordinær kjede. 
NEXT er ensbetydende med kvalitet, et godt snitt og god smak. At prisene er såpass behagelige skyldes at NEXT produserer alle sine kolleksjoner under eget merkenavn. Dermed trenger ikke kostnadene å gå på bekostning av verken karakter eller uttrykk. 
    Et annet pluss er at NEXT favner bredt. Kolleksjonene er delt inn i flere ulike linjer; Basic, Denim, Lingerie, Casual, Tailored, Shoes og Accessories. 
    Som navnene tilsier kan man finne det meste, uansett behov: Skreddersydde jobbantrekk, behagelige hverdagsklær til inne- og utebruk, selskapskjoler, jeans, lekre bluser, klassikere som «den lille sorte», cardigans, sko, vesker og fantastiske basisplagg. 
    Klærne kan med fordel brukes på tvers av de ulike linjene. På den måten kan man sette sammen sitt eget unike antrekk.

Elegant, smakfullt og raffinert

«Det lille under» er essensielle plagg i enhver kvinnegarderobe. Jeg kan glede våre lesere med at også her har NEXT et fantastisk utvalg; fra det myke og behagelige, til det mer vågale og raffinerte. Alle kvinner, i alle størrelser og fasonger, kan finne noe som sitter godt. 
    Som jeg nevnte innledningsvis stiller barnekolleksjonen i en særegen klasse, både med hensyn til bruksvennlighet og kvalitet. NEXT Barn er pent, stilig og funksjonelt. Mer enn noe annet merke kan det synes som om NEXT har innsett at også barn har ulike behov og ønsker. Noen er midt i en rosa periode og vil helst se ut som prinsesser; andre fortrekker en røff skatelook. Hos NEXT finner du begge deler.

NEXT har innsett at også barn har ulike behov og ønsker. Noen er midt i en rosa periode og vil helst se ut som prinsesser; andre fortrekker en røff skatelook. Hos NEXT finner du begge deler.

Gå høsten lyst i møte

For mange merker fører stor suksess til en viss stagnasjon. Hvorfor klusse med en vinneroppskrift? Faren er at man plutselig fremstår som kjedelig og forutsigbar. Dette vet NEXT. Derfor legger selskapet stor vekt på fornyelse. Det jobbes kontinuerlig for at kolleksjonene skal bli enda bedre. Kanskje er det derfor NEXT har en helt særegen fingerspitzgefühl når det kommer til å snappe opp fremtidige internasjonale trender – uten at dette går på bekostning av merkets mange klassiske kjennetegn. NEXT er feminint, elegant, smakfullt og byr på en leken mix av det moteriktige og det klassiske. 
    Årets høstkolleksjon er pur glede. Det er nesten vanskelig å beherske seg. NEXT har alt. Fra deilige kåper, myke skjerf, gensere, kjoler og bukser til tykke strømper og varme luer. Fargene veksler fra klassiske sort- og bruntoner, til animal print, blått, pudderrosa og ulike nyanser av grønt. Det er bare å glede seg til kulden kommer krypende.

FAKTA: Next

Next er et britisk livsstilsmerke med butikker i over 40 land. Nå er de endelig kommet til Norge. Du finner butikken på Tvedtsenteret. Butikken er på hele 600 kvadratmeter og ligger på Tvedtsenteret i på Forus. 

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Next

Følg IN magasinet på Facebook