Hjem >  Naturlig vakker med sunn & frisk hud

Naturlig vakker med sunn & frisk hud

En sunn hud betyr mye for selvfølelsen, og gjør at vi ser både yngre og friskere ut. Hos Akademikliniken tilbyr de et bredt spekter av ulike hudbehandlinger, og kan dermed skreddersy behandlingen slik at den passer perfekt til akkurat deg og din huds behov!

Høsten er den perfekte årstiden for å ta litt ekstra vare på huden. Etter en sommer med mye sol og rett før vintermånedene setter inn med tørr inneluft, kan huden både trenge både litt ekstra fuktighet og behandling av solskader. Akademikliniken kan nå tilby en helt ny behandling som passer til alle hudtyper, HydraFacial. Den gir øyeblikkelig resultat, og huden får ny glød
– HydraFacial er en ny behandling som vi har startet med nå i våres. Behandlingen er en komplett hudbehandling som renser i dybden, peeler i tillegg til at det sluses inn antioksidanter og andre pleiestoffer. Dermed fjernes døde hudceller og urenheter samtidig som huden tilføres fuktighet. HydraFacial er også bra mot akne og porer, og gir huden en jevnere glans. Etter en behandling kan man legge på sminke med det samme, og gå tilbake til vanlige aktiviteter, forteller Anne Marit Arnestad, klinikksjef ved Akademikliniken Bergen. Klinikken holder til i hyggelige og moderne lokaler i Strandgaten. Alle som jobber her er sykepleiere med lang erfaring i behandling av ulike hudproblemer.
I løpet av høsten vil de også kunne tilby behandlinger med Dermapen. Dette er en anti-age behandling som er et godt alternativ for deg som ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi eller injeksjoner. Dermapen er en micro-needling behandling som stimulerer huden til å reparere seg selv, og danne friskere og glattere hud. Den gir også gode resultater på pigmenter og aknearr.

Veien til en sunnere hud

Akademikliniken har dessuten et bredt utvalg medisinske kremprogrammer som Jan Marini og Akademiklinikens egen serie. – Vi har også det kjente kremprogrammet fra Obagi som nå har to forskjellige serier, ZO Skin Health og ZO Medical. ZO er det foretrukne programmet blant leger og plastikkirurger over hele verden, og blir ofte kalt den gylne standard. Dette er reseptbelagte produkter og alle får et spesialtilpasset program beregnet på deres hudtype og hva de ønsker å forbedre. ZO øker cellefornyelsen og regulerer blant annet talgproduksjon og pigmenter. Det gjør serien veldig fin i behandling av konkrete hudproblemer som akne, hyperpigmentering, porer, rynker, linjer og akne.
Sykepleierne ved klinikken har lang erfaring med fillers og muskeldempende injeksjonsbehandlinger.
– I tillegg til kosmetiske behandlinger mot rynker og linjer, har vi også gode erfaringer med bruk av Botox mot tanngnisning, svette og migrene. Vi har også et eget kirurgisk rom der vår plastikkirurg foretar operasjon av øyelokk, avslutter Anne Marit, og ønsker alle velkommen til Akademikliniken for en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Emilie Gundersen

Følg IN magasinet på Facebook