Hjem >  NATURLIG RESULTAT. NATURLIGVIS.

NATURLIG RESULTAT. NATURLIGVIS.

MBC Lasersenter, Medical Beauty Care, er klinikken hvis du ønsker et naturlig resultat i trygge omgivelser.

Kosmetisk sykepleier Britta Goldsack.

Sykepleierne her har 15 – 25 års erfaring på kosmetisk medisinske behandlinger og injeksjoner. De kan hjelpe deg til å bli den beste mulige utgaven av deg selv.
I den flotte villaen i Drammensveien 49 på Frogner, finner vi noen av landets beste sykepleiere på kosmetisk medisinsk hud-behandling.
– Vi kan vel alle ha behov for en liten retusjering en gang i blant, sier innehaver og sykepleier Ellen Rysand.
Tjuefem års erfaring med behandling av hud med lasere, Restylane /Azzalure /Botox og andre kjemiske metoder, gjør Ellen til en av landets mest erfarne på kosmetisk medisinske behandlinger. Klinikken bestreber seg på og alltid ha sykepleiere med lang erfaring slik at kvaliteten på behandlingen vil være den samme, uansett hvem som utfører – behandlingene.
– Det er mye snakk om lang erfaring i denne bransjen, men vi har drevet denne klinikken siden 1996, så vi har faktisk det.
Det at både klinikken MBC Lasersenter og de som jobber der er som veteraner å regne, betyr ikke at suget etter ny kunnskap har forsvunnet. Tvert imot. Med stadig research, kurs og kongresser, holder klinikken seg oppdatert på det aller siste av behandlinger, metoder og produkter.
– Vi har holdt på lenge, men blir faktisk bedre og bedre for hvert år.

Helhetlig behandling og behandlinger som fungerer

MBC Lasersenters mange kunder blir behandlet med injeksjoner som Restylane, Botox/Azzalure, og Vistabel. Lasere, pulset lys, lysterapi og kjemiske peelinger brukes til hudforbedring.
Her kan man altså få hjelp med blant annet aldrende hud, solskader, pigment, kviser og arr etter kviser, årer i ansiktet og på bena. MBC Lasersenter var også blant de første som begynte å fjerne hår med laser. Det vil si at Medical Beauty Care har 18 års erfaring på området.
Ellen Rysand påpeker at det er viktig å tenke helhetlig når man skal finne riktig behandling.
– Man må gi individuell oppfølging, og informere om hva som er mulig å oppnå.
MBC Lasersenter tilbyr behandlinger hvor lang erfaring er veldig viktig.
– Det og kunne lese ansiktet og analysere huden til kunden gjør oss i stand til oppnå aller best resultat, sier Rysand.

Kosmetisk sykepleier Ellen Rysand.

Trygghet og tilgjengelighet

Som en relativt liten klinikk har MBC Lasersenter muligheten nettopp til å gi hver kunde personlig oppfølging. Sykepleierne på MBC Lasersenter synes det er viktig å være tilgjengelig for kundene. Det er viktig alltid å svare på telefonen, strekke seg litt ekstra for at kunden skal få timen kunden ønsker. På MBC Lasersenter kan du alltid få samme behandler om det er ønskelig.
På den måten skapes det et tillitsforhold, litt på samme måte som man har (forhåpentligvis) med frisøren sin.
– Imøtekommenhet er veldig viktig for oss, konkluderer hun.

Følg IN magasinet på Facebook