Hjem » Sandnes » Helse & velvære »  Naturlig Neon

Naturlig Neon

Neon er en sterk trend denne våren, og det vises også igjen på hårmoten.
Article image
Frisør og MakeUp: Siv June Skandsen Foto: Anne Lise Norheim

For noen av oss kan et hint av neon være akkurat det lille ekstra som gjør en frisyre eller et antrekk, og små detaljer av farger sprer glede og optimisme rundt oss. Mens andre vil kjøre sterkt på med Neon i både antrekk, helfarget hår, sko og negler. Hvem er du og hvordan vil du presentere deg selv denne våren/sommeren? 
Vi blir alle påvirket av trendene rundt oss, og et godt tips er å ikke hoppe slavisk på hver trend som kommer, men finne din egen stil å ta til deg de elementer av nye trender som du liker, og som framhever deg selv.

Article image
Frisør og MakeUp: Siv June Skandsen Foto: Anne Lise Norheim

Din stil og dine særtrekk

I Modern Design er vi opptatt av nettopp hele deg, helheten. Din stil og dine særtrekk som gjør akkurat deg til deg. Hvordan du presenterer deg selv til omverden, og hva stilen din sier om deg. La deg inspirere til en ny look i vår. Vi er klare til å gi deg din perfekte look, både med hår, makeup og helhet og stil om du ønsker det.
Som en stor kontrast til neon fargene denne våren og sommeren er den naturlige litt drømmende looken. Mye lyse, rene, naturlige farger på klærne, naturlig bølgete hår og naturlig makeup. Men felles for de to motpolene i trendbildet er at de begge er sterke i sitt uttrykk og gir en glad følelse om vår, sommer, sol og lange lyse kvelder. 
Siv June Skandsen, 
AD Modern Design/seeyoublog.no