Hjem » Bergen » Helse & velvære »  NÆRINGSRIK VINTER

NÆRINGSRIK VINTER

I årets kalde måneder er huden ekstra utsatt for ytre påvirkninger. 

Huden i ansiktet må tåle store temperaturforskjeller i vårt nordiske klima.
– Uavhengig av hudtype trenger huden litt mer fuktighet om vinteren enn ellers i året, forklarer Camilla Lintunen, hudpleier hos Wahwah på Kløverhuset.

Pleiende ingredienser

Huden påvirkes av en rekke ytre faktorer.
– Kosthold, stress, klima og gener er alle faktorer som er med på å avgjøre hvordan huden vår oppfører seg. For en sunn hud med glød, er det viktig at alle disse faktorene blir tatt hensyn til, sier Lintunen.
Wahwah tilbyr en rekke forfriskende behandlinger for ansikt og kropp, i tillegg til deilige massasjebehandlinger. 
– Wahwah Flower Power er en vitamininnsprøytning for trøtt og sliten vinterhud. Vitaminene A, B, C og E gir huden den energien og næringen den trenger gjennom en kald vinter.
Hudpleiestudioet tilbyr en grundig hudanalyse for å finne ut hva som er de beste produktene for akkurat din hudtype.
– Hudtyper kan variere mellom sensitiv, tørr, fet, eldende, eller en kombinasjon. Det er viktig å bruke riktige produkter til de ulike hudtypene, sier hudpleier Astrid Malene Brekko.

Stress ned

For mange er julen en hektisk tid hvor en rekke gjøremål står for tur.
– Det er viktig å ta hensyn til seg selv og kroppen sin i julestriden. Å unne seg en forfriskende ansiktsbehandling eller en deilig massasje kan gjøre underverker for kropp og sjel, sier Lintunen. 
I tillegg til spaavdeling, har Wahwah åpnet egen butikk i første etasje.
– Hos Wahwah Store selger vi unike hud-og makeupprodukter tilpasset alle hudtyper. Her jobber også noen av våre dyktige makeup-artister. Wahwah har gavekort- perfekt til kjæreste, mamma, venninner eller til mannen. Dette er en flott gave til dem som har alt, men som gjerne ikke bruker så mye tid på seg selv.

Tekst & foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook