Hjem » Trondheim »  Når bare det beste er godt nok

Når bare det beste er godt nok

Douglas, Europas største parfymerikjede, har endelig kommet til Norge! Her finner du absolutt alt du kan ønske deg innen parfyme, makeup og hudpleie.

Spennende merkevarer og de beste prisene – til alle døgnets tider. Det er nemlig ditt valg om du vil handle i den store flagship butikken i Bogstadveien eller i nettbutikken.
Å kjenne følelsen av en deilig krem mot huden, se effekten av en ny leppestift eller oppleve hvordan solpudder gir ansiktet et løft er for meg ekte lykke. Noen ganger trenger jeg kyndig hjelp for å finne det riktige produktet, andre ganger ønsker jeg å prøve meg frem på egenhånd. Vet jeg hva jeg skal ha, er netthandel et godt alternativ. 
Behovene varierer; i takt med humør, sesong – eller begge deler.
Etter at den tyske parfymerikjeden Douglas etablerte seg i Oslo for snart to år siden fikk norske kvinner og menn endelig tilgang til en butikk som dekker alle ovennevnte behov – og vel så det. Butikken i Bogstadveien 10 er en stor opplevelse. Med sine to etasjer er den Norges største parfymeri. Utvalget er enormt innen nær sagt alle kategorier. Fra dufter til hudpleie, fra make up til hårprodukter og ikke minst alltid de nyeste trend-merkene. Hudpleiere og makeup artister er diskré tilstede med all den ekspertise du måtte ha bruk for. De gir deg gjerne personlig veiledning og service, men ønsker du å teste produktene i fred og ro er det helt i orden. 
Interiøret er lyst, lekkert og oversiktlig. I egne lounge-områder kan man nyte en kaffe eller et glass vann, mens det andre steder er tilrettelagt for databruk. Videre tilbys tjenester som vakker gaveinnpakning, one minute makeovers og hudanalyser. Du trenger heller ikke stille deg i kø når du skal betale. Alle ansatte bærer trådløse kasser.

Fremtiden er digital

Parfymeri Douglas i Oslo er blitt en destinasjon – også for tilreisende fra resten av landet. Enn så lenge er dette kjedens første forretning i Norge, men flere er under planlegging. Bosted er likevel ingen hindring for at du skal kunne oppleve Douglas sitt fantastiske univers. Helt fra starten har Douglas også tilrettelagt for sikker netthandel. I den fysiske butikken finnes det rundt hundre ulike merker, og på Douglas.no kan du velge mellom hele 350 merker!
Douglas.no er en autorisert forhandler – dvs at produktene kommer direkte fra merkevare-eierne og butikken har alltid ferske varer og det fulle sortiment av farger og nyheter. Kundene er derfor sikret god service, forutsigbar leveringstid og en trygg handel. Når du er Europas største parfymerikjede kan du også tilby gode priser og spennende kampanjer. Douglas.no er godt tilrettelagt for mobil og i tillegg finnes en egen app. Last den ned og se hvilke muligheter som plutselig åpenbarer seg! Du vil bli overrasket.

De beste merkevarene

For oss kunder er det imidlertid én ting som er viktigere enn både lekker butikk og enkel nettilgang. At vi får det vi vil ha. Og det er på nettopp dette feltet vi finner Parfymeri Douglas sin aller fremste styrke. For på utvalg er Douglas størst og best. 
Man kan velge mellom kjente designermerker og luksusmerker eller de siste trend-merkene. Her finner du alt fra prisgunstig kosmetikk signert NYX og ZOEVA til Tom Ford og Hermès sine eksklusive parfymeserier. For ikke å glemme det komplette utvalget av hudpleie, kosmetikk og parfymer fra merker som Dior, Lancôme, Sensai, Chanel, Biotherm, Clarins, Estée Lauder og mange, mange flere. Mulighetene er nesten ubegrensede. 
Og det beste av alt? Du har tilgang 24/7!

Noen utvalgte favoritter fra Douglas og douglas.no

ZOEVA: Mester Brush Set, kr 1.307,-
Du får ZOEVA både i Bogstadveien 10 og i nettbutikken. Ypperste kvalitet og det siste man trenger innen koster og makeup. Douglas har enerett på ZOEVA i Norden!

Giorgio Armani: Code Homme Profumo. EDP 60ml, kr 456,-
Vinneren av Norwegian Cosmetic Awards for beste herreduft.

Tom Ford: Private Blend Solei Blanc. EDP 50ml, kr 1.827,-
Det ypperste innen kvalitet og design. Vinneren av Norwegian Cosmetic Awards for beste dameparfyme.

NYX Professional Makeup: Highlight & Contouring Pro Palette, kr 245,-
Det hotteste makeupmerket i verden akkurat nå? Nordens største NYX flagship butikk finner du hos Douglas i Bogstadveien 10. Vinneren av Norwegian Cosmetic Awards beste makeup produkt.

Douglas.no
• Europas største autoriserte nettbutikk for skjønnhetsprodukter
• Over 350 merker og 35.000 produkter
• Spennende trend-merker og nyheter
• Alltid gode tilbud og priser!

Tekst: Siri Gerrard
 

Følg IN magasinet på Facebook