Hjem >  Nå blir de enda større

Nå blir de enda større

Nå bygger Drømmekjøkkenet i Møllendalsveien ut for å få plass til ny prosjektavdeling, nye utstillinger, og tidsriktige ønsker.

Drømmekjøkkenet har lagt i Møllendalsveien på Danmarksplass siden 2004. Her finner kundene også danske Multiform, som har levert eksklusive og håndbygde kjøkken i mer enn 30 år. Sortimentet vokser stadig med kjøkken, baderom- og garderobeløsninger.
For å etterkomme en stigende interesse fra prosjektmarkedet og utbyggere har Drømmekjøkkenet i Bergen etablert en egen prosjektavdeling. Avdelingen er en utvidelse av butikken, som nå har et areal på 800 kvadratmeter. I den forbindelse ble resten av butikken fornyet.
– Vi har revet og flyttet vegger for å lage en enda luftigere butikk, sier daglig leder, Benedicte Friele Grung.
Nye utstillinger er under oppføring, og i midten av april blir det nyåpning.

Rette linjer i nostalgiske farger

Blant Drømmekjøkkenets nyeste utstillinger finner vi populære «Bistro» i lindblomsgrønn. I en interiørtid hvor hvitt og grått er in, kan det kanskje overraske at grønt er blitt populært. Men den duse grønnfargen, stylet med hvit steinplate og blandebatteri i kobber, tiltaler mange kunder.
– Lindblomstgrønn, som er en dus behagelig farge hentet fra «gamle dager», er veldig populær til de klassiske modellene, forteller Friele Grung.
Grønnfargen tar oss litt tilbake i tid, spesielt sammen med Bistro-modellen i sitt landlige design. Utstillingen skaper en følelse av et kjøkken fra en svunnen tid. Men utstillingen er noe helt annet enn gammeldags. Rette linjer og moderne integrerte hvitevarer tar oss tilbake til 2016.
– Det har mye å si at vi stiller det ut, for om du ser den fargen på en fargeprøve er det lett å bla forbi, sier daglig leder.

Drømmekjøkkenet leverer de dypeste skuffene på markedet.

Uendelige muligheter og kombinasjoner

Foruten klassikere som hvitt, grått og naturfarger, er sortbeiset eik og brunbeiset ask blant Drømmekjøkkenets mest populære farger. Totalt fins det 15 farger å velge mellom, og prisen er den samme uansett hvilken farge.
Dessuten har Drømmekjøkkenet høynet standarden i år. Nå får kundene den dypeste skuffen på markedet.
– Skuffene er sliterne på kjøkkenet og de nyeste skuffene er laget med det i tankene, sier Friele Grung.
De nye skuffene er lydløse, og kunden kan designe skuffen selv. De har valget mellom hvite skuffer eller sider i metall eller glass. I tillegg fins det treskuffer i hvitpigmentert ask til modellen Bistro og Gastro.

Tekst: Emilie Gundersen | Foto: Emilie Gundersen & Drømmekjøkkenet

Følg IN magasinet på Facebook