Hjem » Asker&Bærum »  Motebutikk på Vinderen i ny drakt

Motebutikk på Vinderen i ny drakt

Etter mange år i bransjen er motebutikken De Ana nærmest for en institusjon å regne blant hovedstadens moteelskere. I høst har butikken gjennomgått en stor oppussing og fremstår nå i helt ny drakt. Det nye interiøret er den perfekte rammen rundt en spennende varemiks fra anerkjente merker. Er du på jakt etter ny inspirasjon til høstgarderoben er det verdt å ta turen innom!

Etter et besøk hos De Ana i Slemdalsveien på Vinderen er det ikke vanskelig å forstå hvorfor kunder valfarter hit fra hele byen. Akkurat nå har høstens nyheter kommet og butikken formelig bugner over av lekre høstfarger. Men det er ikke bare kolleksjonene som er nye denne høsten. Etter en større oppussing fremstår nå butikken helt ny. Det nye interiøret med vekt på den vakre himmelblåe fargen og detaljer i valnøtt gjør at plaggene kommer ekstra godt frem. 
– Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger. Istedenfor å gå for et helt hvitt interiør valgte vi å gå litt mot strømmen og heller satse på litt varme farger. En del tror faktisk at det er en helt ny butikk som har åpnet her. Mange tror dessuten at vi har utvidet, selv om vi faktisk har fått mindre areal. Tidligere hadde vi jo også Lille De som lå noen meter unna, men den la vi ned i slutten av juni. Det var på tide å samle alt på en flate noe som er enklere både for kundene og vi som jobber her. Samtidig ønsket vi å beholde noen av de beste merkene fra Lille De og flytte de hit til De Ana. For å få til det trengte vi å gjøre om litt med både større bakrom og en bedre utnytting av plassen i butikken. Blant annet har vi sluttet med interiørvarer som vi hadde tidligere for å få plass til noen av merkene fra Lille De. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Og det er jo litt morsomt å høre at mange tror at butikken har blitt større, når den faktisk har blitt litt mindre, sier innehaver Anne Bakken med et smil.

Spennende merker

Hos De Ana finner du antrekk til alle anledninger, enten du er på utkikk etter en vakker kjole til det store selskapet eller en ny ytterjakke. En variert blanding av anerkjente merker fra både inn- og utland sørger for at det er noe for enhver smak og stil. 
– Fra De Ana har vi beholdt Second Female og byTiMo. Vi har dessuten beholdt en rekke skomerker som Laura Bellariva, Arnie Says, Toms og de populære joggeskoene fra Asfvalt. I tillegg kommer det Uggs til vinteren hvert øyeblikk. 
Er du på leting etter en dunjakke som både vil holde deg varm i vinter samtidig som du ser moteriktig ut, så kan De Ana friste med dunjakker fra både Colmar og Nicole Benisti. Colmar er et nytt merke som tilbyr tidløse og klassiske jakker som varer lenge.

Fokus på norsk design

Det ligger dessuten an til en fargerik høst. 
– Det begynner å komme en del rødt i motebildet, samtidig er det mye grønt, blått, sort og hvitt. Vi har også et godt utvalg i strikk med blant annet mange deilige gensere. Lange kjoler har også blitt veldig populært og vi har flotte kjoler fra både Cathrine Hammel og byTiMo. Kjolene fra byTiMo er litt romantisk-bohemske, mens de fra Cathrine Hammel er litt strammere. byTiMo fikk akkurat kjempegod kritikk på sitt runway show noe som er veldig hyggelig. Det er utrolig morsomt at norske moteskapere nå klarer å produsere og levere på samme nivå som danskene og svenskene har vært i mange år. Vi prøver å fremme norsk design her i butikken så mye som mulig. Ved siden av byTiMo og Cathrine Hammel har vi også Undorn og Arnie Says.
Men det er ikke alltid like enkelt selv å vite hva man passer best i eller å sette sammen et antrekk. Hos De Ana får du alltid hjelp av ansatte med lang erfaring og et godt øye for hva som passer den enkelte. Selv om butikken fremstår som ny er det fremdeles de samme som jobber her. 
– Vi har veldig mange faste kunder og en del har nok vært litt bekymret for at de skulle møte nye ansikter nå. Men det er akkurat de samme som jobber her, i tillegg har vi fått inn en ny jente. For de som har vært vant til Lille De og Jessica som jobbet mest der, så kan jeg berolige med at hun er med oss fremdeles. Vi jobber dessuten på flere arenaer som Miinto. Miinto er en nettbutikk med et kollektiv av butikker og vi er veldig fornøyde med å være med der. Vi er også aktive på både Facebook og Instagram. Det er mest de unge jentene i butikken som tar seg av det. Det er viktig for oss å følge med på utviklingen, avslutter Anne og ønsker alle hjertelig velkommen til en ny og flott butikk på Vinderen!

Fakta De Ana

Adresse: Slemdalsveien 72, 0373 Oslo
Telefonnummer: 22 49 94 04
Nettbutikk: de-ana.mymiinto.com
Facebook: facebook.com/DeAnaVinderen

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook