Hjem » Bergen »  Motebutikk full av fristelser

Motebutikk full av fristelser

I andre etasje på Galleriet finner vi den høyprofilerte motebutikken Titt Inn Boutique. Med lange tradisjoner innen moteverden fører de kolleksjoner fra kjente nasjonale og internasjonale leverandører.
Fantasifulle detaljer fra kleskolleksjonen til Eliza Cavaletti.

Titt Inn Boutique har ett bredt utvalg av klær, drakter, sko, smykker, vesker, sjal og belter fra kjente merkevarer som Airfield, Marc Cain, Cambio, Kathleen Madden, Eliza Cavaletti, Dyrberg/Kern, Lauren Vidal og Luisa Cerano. Gründer Christine Gram-Knutsen og hennes seks ansatte har lange tradisjoner og strekker seg langt for å finne det antrekket som passer akkurat deg.

Over førti år i gamet

Gründeren gitt kvinner flotte antrekk helt siden 1971. I over tyve år drev Christine Gram-Knutsen butikken i Olav Kyrres gate sammen med sin søster Eli Duus. Da Galleriet etablerte seg i Bergen sentrum flyttet Christine Gram-Knutsen butikken inn i det nye senteret, hvor hun nå har drevet i 18 år. 
I fjor var det nøyaktig førti år siden Titt Inn åpnet dørene til motebutikken for første gang. 
– I forbindelse med jubileet hadde vi en liten happening i butikken med nye og gamle kunder. Champagne, kanapéer, mote- og klesprat og litt mimring selvfølgelig. Mange av kundene har vært med oss helt fra starten og er fortsatt kunder, beretter gründeren. 

Individuell behandling

Slik det er nå har de store byene mer og mer av kjedebutikker, noe som også preger Bergen. Det er selvsagt ikke noe galt i det, men av og til ønsker vi kvinner klesplagg med snitt og fasong som passer til vår egen passform og personlighet, ikke alltid like gøy og gå i klær som «alle andre går med». Titt Inn har fristende antrekk i ulike kvaliteter som kashmir, silke, ull, bomull og skinn. Her kan du trikse og mikse i ulike stiler og sette sammen ett antrekk som passer deg og din personlighet. 
– Titt Inn er en frittståendebutikk med mange faste kunder. Vi vet hvem vi kjøper inn til og ofte vet vi hva disse kvinnene har i garderoben sin fra før. Slik er det mulig for oss å gi kundene individuell behandling og finne noe som passer sammen med de klærne de allerede har, utdyper Christine. 
– Det som kjennetegner våre kunder er at de er mer opptatt av å kle seg i moteriktige kvalitetsplagg, de vet at vi er en høyprofilert butikk og kundene strekker seg langt når det er noe de liker, påstår Christine og tilføyer at kvalitet koster litt ekstra.

Sko og vesker fra Merete Fonnesberg. Kleskolleksjoner delt inn i tema etter farger slik at kundene lett kan se hva plagg som kan settes sammen til ett helt antrekk.

Høstens spennende kvaliteter

Høsten er en spennende sesong med mye ull og silke, gjerne store løse topper i farger som marine blått, beige, grått og litt rødt. Hvis man vil ha et mer klassisk antrekk så kan blazeren kombineres med en silketopp og en tøff bukse fra Cambio. Chanel jakken er også sterkt i motebilde. I høst kan du med glede finne frem den feminine siden av deg selv og bruke kjole til både hverdag og fest. Du kan gjerne bruke samme kjole. Den kan røffes opp med støvletter og sjal til hverdags, eller tones ned til ett elegant antrekk med høye hæler og flotte smykker til fest. Titt Inn har tatt inn ett nytt merke nå i høst, Twin-Set, designet av Italienske Simona Barbieri. Ett spennende merke som blant annet har mange gøye kjoler som den yngre garde garantert vil forelsker seg i.  
– Vi må hele tiden fornye oss litt. Vi er trofast mot leverandørene og konseptet vårt, men vi må også tilby nye merker som kan nå flere kunder, Twin-Set er ett merke som passer alle kvinner også de yngre, påpeker Christine Gram-Knutsen.

Bestselgere

De to tyske anerkjente merkene Marc Cain og Luisa Cerano er Titt Inns store bestselgere. Kolleksjonene har alt fra yttertøy, drakter, topper, bukser som gjør at en enkelt kan finne ett helt antrekk som passer sammen. Ett annet merke som er favoritt er det Italienske merket Eliza Cavaletti. 
– Varemerket til Eliza Cavaletti er disse knappene her, ser du at de har forskjellige farger og mønstrer? Er den ikke lekker? spør Christine Gram-Knutsen mens hun viser fram en flott hvit skjorte med ulike spennende detaljer som gull paljetter og knapper i ulike gråe nyanser. 
Christine Gram-Knutsen henger tilbake skjorten og avslutter med å ønske nye og gamle kunder velkommen til en spennende høst hos Titt Inn i Galleriet. 

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne