Hjem » Interiør & design »  Montana Free

Montana Free

Montana lanserer et helt nytt, elegant og minimalistisk frittstående reolsystem, Montana Free, designet av danske Jakob Wagner. Dette føyer seg til den kjente klassiker Montana, hvis designfilosofi bygger på friheten til å forandre og uttrykke sin personlighet.

Montana Free tar Montanas visjon om å ta eierskap på oppbevaringskategorien videre og inkluderer det frittstående reolsystem til det allerede omfattende Montana System. Montana Free reolsystem er et nytt møbel til en ny måte å bo på. Frittstående, lett å samle, uimotståelig mobilt. Montana Free er designet til å vare. Men også til å utvikle seg. Fordi livet forandrer seg. Ditt humør og dine behov forandrer seg. Flytt møbelet rundt, utvid det, tilføy flere farger.

12 faste oppstillinger

Montana Free reolsystem består av 12 faste oppstillinger, som kan velges med eller uten en innskutt hylle. De 12 oppstillinger varierer i størrelse og funksjon fra den helt enkle, lave benk med to hyller, som kan plasseres under ett vindu – til den store oppstilling med seks hyller i høyden, perfekt som en luftig og dekorativ romdeler, eller som en monumental reol opp på en vegg. Med de fleksible stoffplater, som fritt kan kjøpes i tillegg, kan man leke med farger og uttrykk, skape mindre rom, bryte og forandre reolens gjennomsiktighet. Montana Free reolsystem er oppbygget av lakerede MDF-hyller i dybde 38 adskilt av tynne stenger, som gir et lett og svevende uttrykk og understreker de horisontale hyller. Hyller og stenger fås i fire lakkfarger: New White, Fjord, China Red og Black. Panelene er bekledd med tekstilet Remix 2 fra Kvadrat og finnes i fargene Purple, Stone, Grey, Natural, Rust, Lilac, Nude og Mustard.Montana Free leveres flatpakket og monteres hurtig og lett uten bruk av verktøy.

 

Følg IN magasinet på Facebook