Hjem >  Møt våren iført Dolce & Gabbana-briller

Møt våren iført Dolce & Gabbana-briller

Knapt noen andre har hatt en så betydelig innflytelse på moderne fashion som den italienske duoen Dolce & Gabbana. 

De er elsket av så vel superstjerner som den vanlige nordmann, og har gjennom en årrekke forsynt verden ikke bare med fantastiske kreasjoner, men også sko, vesker, make-up, briller og solbriller.

Skjebnebestemt møte?

Domenico Dolce jobbet i sin fars klesfirma og Stefano Gabbana studerte kunst da de for første gang støtte på hverandre i 1985. De fant raskt ut at de delte en felles estetisk sans – og ikke minst et ønske om å skape noe eget. Siden da har deres varmblodige, og til tider teatralske design gjort dem til to av verdens mest dominerende moteaktører.

Unik skaperevne

I utgangspunktet var paret inspirert av en sammensatt Bohem-stil, men forbindes i dag først og fremst med overdådig luksus. De har latt seg inspirere av alt fra italiensk historie til gammel fimtradisjon. Ofte har de en historie i hodet som de skaper klærne etter, og de er sjelden motivert av å skape nye trender.Isteden er drivkraften å skape flatterende og vakre klær. Håndverk og skredderkunst står sentralt. Det samme gjør perfekt passform, volum og riktige proporsjoner.

Eksklusive briller

Ord som «vakker» og «riktige proporsjoner» er uttrykk som også er dekkende for parets brillekolleksjon.Dolce & Gabbana-briller spenner fra det klassiske til overdådig dekorerte show pieces. De produseres utelukkende i eksklusive og solide materialer, og er et resultat av utsøkt arbeid med nitid oppmerksomhet på detaljer. Brillene er høyt elsket over hele verden, og viser omgivelsene at både selvtillit og sans for mote er på plass. Detaljer som integrerte hengsler, spennende former, volum skapt av kurver, intrikate dekorasjoner og absolutt luksus fører brillene fra «cat walk» til en essensiell, urban gatemote. 
    Optiker Svabø har alltid vært en foregangsbedrift når det kommer til mote, trender og kvalitet. Deres tre butikker er de eneste i Bergen som kan skryte av å ha Dolce & Gabbana i sortimentet. Merket er et trygt valg, enten man ønsker sol- eller vanlige briller. Alt kan med hell rammes inn med et par briller signert Dolce & Gabbana.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Dolce & Gabbana

Følg IN magasinet på Facebook