Hjem >  Møt våren i nytt undertøy

Møt våren i nytt undertøy

Butikken fylles opp med nytt undertøy og badetøy i fine og delikate farger. Nå er den klar for å møte våren og sommeren. Hva med deg?

Undertøysbutikken Beatrice har en lang og god erfaring, med sin oppstart i 1987. Det er en butikk med et stort utvalg av undertøy, nattøy, badetøy og strømpepartikler for både unge og godt voksne damer. De har også boxer, nattøy, badeshorts og sokker til menn. 
    Butikken fører populære og kjente merker som; Chantelle, DKNY, Damella, Femilet, Pretty Polly, Trofé, Lilleba, Marlies Dekkers, Missya, Oscalito, Simone Perele, Lady Avenue, Linclalor, Wiki, Oroblu - for å nevne noen.

God veiledning

Daglig leder Tove-Liss Kristiansen og resten av de ansatte er veldig opptatt av god kundeservice og veiledning. 
– Det er ikke alltid like enkelt å kjøpe undertøy. Det kan variere i størrelser og fasonger. I tillegg er det viktig at det sitter riktig på, for ikke å få feil belastning, sier hun, og forteller videre at de tar seg god til hver enkel kunde. 
Dette er de gode på, og det er dette som er deres spesialfelt. I tillegg er det viktig for de ansatte ved Beatrice at kunden føler deg komfortabel og fin i undertøyet.

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers er en nederlandsk undertøysdesigner som anses å være trendsettende og nyskapende i en internasjonal sammenheng. Dette undertøyet har blitt sett på mange kjente personer, som Tone Damli og Sarah Jessica Parker. Men det er ikke bare kjendiser som sverger til de tradisjonelle detaljene, romantiske blondene og bånd. 
– Marlies Dekkers er noe vi selger veldig mye av. Dette undertøyet appellerer til de fleste kvinner, sier Tove, som viser hvor god passform BHen og trusen har. Og forteller videre at de finnes i mange størrelser. 
– Bare overdelen i seg selv, gjør mye med hele antrekket, legger hun til.

Article image

Flashtattoos

Beatrice har også tatt inn det absolutt nye som kommer til våren og sommeren - flashtattoos. Dette er tatoveringer som festes enkelt på, og som holder i flere dager. Disse kan fjernes med olje, hvis man ønsker å ta de av før.
– Vi er veldig spent på dette, og ser jo at det kommer for fullt. Tenk så fint det blir til sommeren, med bikini og gylden hud på stranden, sier Tove med et ivrig blikk.
Flashtattoos passer perfekt inn i butikken, som stadig fylles opp med lekre bikinier og sommertilbehør. Dette er badetøy som har god kvalitet og passform. Noe de ansatte mener er svært viktig.

Nettbutikk

Vi avslutter samtalen over en kopp kaffe på bakrommet. Der ligger det flere pakker som er klare for sending. Tove forteller at de også har nettbutikk på Miinto
– Ja, vi følger med i utviklingen, og selger også varer over nett. Ja, faktisk har vi kunder over hele landet, forklarer Tove. 

Tekst: Cathrina Mathisen | Foto: Beatrice Undertøy

Følg IN magasinet på Facebook